Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

ER bare hunde-angst, vendingsforsøg imorgen.

Ja, så er det imorgen det går løs :oS Vi skal møde kl 10 30 til vendingsforsøg. Det jeg kan læse mig frem til er at jeg får noget medicin i drop der skal berolige min livmodere, de kører en hjertestrimmel, scanner, vender, hjertestrimmel igen? er det rigtigt forstået? Hvis der er nogen der ved noget om det. JEg er bare hunde angst for at skal have det gjort.. jeg er så nervøs for om der sker noget med ham :o( MEn fortæller dem om hvordan jeg har det og så må vi tage den derfra.. Men puha, syntes det har været en lang weekend fra i fredags da vi fik at vide at de skulle vende ham mandag. En rigtig RØV-weekend, faktisk. Intet er bare gået som det skulle :(   Mette 36+5

29-04-2012
Minnie83
Minnie83

Tak for update:)

skidt pyt med at det ikke lykkedes,ud skal han nok komme*S*

Spændende hvornår det så blive:0)))

K:Jannie

30-04-2012
janniesevik
janniesevik
Barn på 3 år og 7 måneder

Så er vi hjemvendt.

Jeg fik kørt en hjertestrimmel, fik et stik i låret med noget medicin, så scannede de og prøvede at vende ham. Efter 4 gange opgav hun og måtte sige at Lucas ligger for godt nede i bækkenet og ham får de ikke vendt. Så pks til mig. Vi har fået datoen med hjem og vi har valgt at holde den hemmelig.

Men det var ikke så slemt som jeg havde frygtet, det gjorde da niller naller, men lægen var dygtig.

Mette, der inden for en overskuelig tid bliver mor ;o)

30-04-2012
Minnie83
Minnie83

Da jeg fik vendt for 6 år siden, fik jeg noget sprayet under tungen son skulle få livmoderen til at slappe af så jeg ik fik plukveer.

Jeg var også nervøs, men synes ikke det var så slemt. Det er ikke behageligt, men tåleligt og jeg gjorde det gerne igen og igen for at undgå kejsersnit :-)

Der bliver holdt RIGTIG godt øje med baby. Både med strimmel og scanning, så HVIS han skulle reagere på det så er de også klar til at reagere på det :-)

 

Pøj pøj med det :-)

30-04-2012
heidibuhl
heidibuhl

Jeg har ikke selv prøvet det,men vil blot ønsk dig held og lykke imorgen,jeg håber at det lykkedes:)

K.Jannie

29-04-2012
janniesevik
janniesevik
Barn på 3 år og 7 måneder

Jeg fik vendt barn nr. 5 for snart 4 år siden. Jeg fik dog ingen drop, men har hørt at det er normalt at man får noget det gør at livmoderen slapper af. Jeg blev skannet først, for at være sikker på hvordan han lå. Han lå med numsen godt nede i bækkenet. Lægen tog derefter fat i babys hoved og røv og skubbede ham, så han slog en forlæns kolbøtte. Det var ikke rart og jeg havde svært ved at slappe af, hvilket jo er bedst. Han blev vendt i første forsøg og lægen proppede ham godt ned i bækkenet. Jeg kom derefter på fødegangen og fik kørt en strimmel i en halv times tid. Min søn Jamie artede sig og blev liggende som han skulle de sidste uger. Jeg havde gjort det igen og igen, hvis det ellers skulle ende med kejsersnit.
Pøj pøj

29-04-2012
Lykken
Lykken
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...