Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Ferie - måske med 1 uge gammel baby?

Vi har lige booket sommerhus i 2 uger. Jeg skal føde i uge 27, og så har vi booket den til 28 og 29. Ved ikke helt... Tja, Fortryder jeg mon? Sommerhuset er dog kun 1 time herfra - ved vandet, så det er jo muligt både at splitte os lidt op, tage hjem eller komme til egen læge, hvis lille-ny har brug for det. Magter ikke at gå herhjemme en hel sommer, og synes også at pigerne har fortjent at komme lidt ud. Men gad vide om jeg stresser over det til den tid? Skal I andre på ferie eller holder I ferie i baghaven?

30-04-2012
Johannesmor
Johannesmor

Jamen helt sikkert at vi skal prøve at komme afsted - Ellers ville vi jo ikke smide pengene efter det. Det jeg sådan vakler lidt om er mest, om jeg nu HAR født. Hvis ikke, så skal jeg være vaks, til at køre hjem og få afleveret pigerne, da jeg har født på 5 timer og 4 timer. Måske er det 3 denne gang?

Om det bliver for sammenpresset med de efterfølgende sundhedsaftaler, skal vi inviterer bedsteforældre med (som vi flere gange har gjort), og selvom jeg ALDRIG har været træt af nogen af dem, hvordan reagerer jeg så i mit hormonfyldte ømme korpus, hvis jeg har mennesker flagrende om mig i 2 uger...

04-05-2012
Johannesmor
Johannesmor

Jeg synes helt bestemt I skal ta afsted og så ta det som det kommer ... go ferie ...

 

Vi skal i sommerhus (er booket) mellem Kolding og Horsens :)

04-05-2012
SMilla0400
SMilla0400

Held og lykke med det. Nu er sommerhuset jo bestilt og så kan I jo altid se, hvad der sker og hvordan det går med det hele.

Her havde svigermor reserveret sommerhus hele påskeferien for hele svigerfamilien, der var det 4 uger siden jeg havde født. Men jeg tror nok det ville have været lidt anderledes, hvis vi bare havde været alene af sted - både det gode og det knap så gode.

02-05-2012
Lofl f
Lofl f

Det bliver da SUPER!!! Dejligt at havde det planlagt.

Og med en enkel times kørsel, kan man jo nærmest hente det, man evt. har glemt derhjemme :)

God tur!

02-05-2012
Mor2610
Mor2610

Margrethe blev født i vores ferie.

Vi var i Jylland på ferie (jeg boede på Bornholm). Men det gik rigtig fint også på turen hjem.

Jeg tror bare, at man skal huske at acceptere at det bliver som det gør, og så må man få det bedste ud af det. Så fungere det nok rigtig godt.

Jeg skal holde ferie i haven eller på stranden med mine unger, da der ikke er råd til andet.

02-05-2012
Marolle_munch
Marolle_munch
Barn på 2 år og 2 måneder

Her skal vi holde ferie i vores have... griner.. vi flyttede i hus for ca 1½ år siden, og har faktisk ikke lyst til at tage nogle steder...... Så bliver i haven med noget af familien..... de har valgt at lægge sig ind på en campingplads ikke så lagt fra os ..... andet familie bor lige i nærheden, og de kommer og sætter en carport op til os...........

Håber i alle får en super ferie

02-05-2012
forte
forte
Barn på 3 år

Pieces og Jannie: Gæsterne har jeg ikke så meget i mod. Herhjemme bliver de sat til at lave kaffe og bage kage. Og hvis jeg er meget træt, så får de også lov at ordne mit vasketøj *lol* (Ej, det er vist kun min mor jeg byder sidstnævnte) Håber lidt, at der er legekammerater til pigerne omkring dem. Camping er sådan lidt mere socialt end sommerhus-feriemåden, og dermed er det lettere at  komme i kontakt med andre børn på legeplads osv. 

 

Fedt at I var glade for det Cboye. Passede det så også fint med første SP-besøg, hørescreening, efterfødselssamtale ved jdm osv?

30-04-2012
Johannesmor
Johannesmor

Jeg syntes at det er meget sejt at du overhoved kunne finde på den ide*S*

Men omvendt hvorfor ikke, så sker der noget for pigerne og det er da ren afslapning.

Et plus må være at barselsgæsterne evt. må vente til endt ferie,hvis du går i fødsel imens i er i sommerhus:0)

go for it!!!

K.Jannie

30-04-2012
janniesevik
janniesevik
Barn på 3 år og 7 måneder

Tænker jo, at jeg sagtens - i de omgivelser, vil kunne slappe af. Det ville være noget mere angstprovokerende for mig at tage på 2 ugers telttur eller til udlandet.

Synes bare at vi sidste gang (med Andrea) ventede og ventede - til næsten hele ferien var forbi og hun var 2 uger overbåren. 

Men hvis lillebror nu er lige så stædig, så skal jeg jo føde, mens vi er i sommerhus...

30-04-2012
Johannesmor
Johannesmor
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...