Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Så er tulipanerne sprunget ud....

..... og plukket. Har de fineste tulipaner i haven, og Johanne KAN bare ikke - som altid lade dem være. Hun har prøvet at overbevise sig selv om, at det var bedst at de blev stående... Hun bliver så betaget af dem, at hun nærmest går i trance. Så nu har jeg fået en buket tulipaner *lol* Ærgeligt, men nu krydser vi fingrer for, at de kan blive lidt ekstra tid i haven næste år ;-))))

01-05-2012
Johannesmor
Johannesmor

Det lyder som om, at du har fået en rigtig buket blomster. Så har I da trods alt lidt glæde af dem. Her bliver blomsterne plukket uden stængler, altså kun selve knoppen. Så ved man ikke rigtigt hvad man skal gøre med dem. Specielt ikke når de er blevet holdt i en varm, knyttet hånd og har krøllet sig helt sammen. :)

Men det kunne da være dejligt at nyde tulipanerne næste år! :)

02-05-2012
Lofl f
Lofl f

Ja, det kender vi godt, men i år står vores dog stadig.

Jack smilede dog meget hemmelighedsfuld, da jeg hentede ham i børnehaven i sidste ude. Mor, jeg har en overraskelse til dig. Uuuuh hvad? Det måtte jeg først se, når vi kom hjem.

Da vi så kommer hjem lyner han sin jakkelomme op og tager en klump godt maste mælkebøtter frem og storsmiler, se blomter til dig. Bare så sødt.

01-05-2012
Lykken
Lykken

Sjovt nok, så tænkte jeg netop i dag på, hvor længe Rakel vil lade vores stå, når de springer ud her de nærmeste dage. Hun kan bare heller ikke lade være, og det er også hyggeligt, bare ikke når bedet er rippet totalt....

William kommer i stedet og siger: 'her mor, mælkebøller til dig' :-)

01-05-2012
Bir
Bir

Hehe ;)

01-05-2012
schweizmor
schweizmor
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...