Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Gravid og Antidepressiv

Jeg er i 10 uge, og har vidst det i omkring 4 uger.  På de 4 uger har jeg trappet fuldstændig ud av mine lykkepiller, som sker i tæt sammarbejde med en psykiater og lægen. Det var ikke en planlagt graviditet, men mig og min kæreste er over lykkelig over lille babse =) Problemet er at jeg nu har været helt pille fri på 4. dagen nu og har oplevet meget svimmelhed, kvalme(har ikke haft det i forvejen) og hjertebanken og hovedpine. Lægen mener det er abstinenser over lykkepillerne. Har fået at vide at jeg kan tage en kold tyrker og bare komme igennem abstinenserne, eller starte på et mildere præperat, men det vil jeg helst undgå. Jeg ville bare høre om der er andre der er i samme situation?

02-05-2012
Haugaard03
Haugaard03
Barn på 3 år og 3 måneder

Tak alle sammen =)

Det er lidt betryggende at vide at jeg ikke lige var alene med antidepressiv og graviditet =)

Men jeg har helt sikkert tænkt mig at give det 1 til 2 uger, og så må vi se. Jeg vil vidt muligst være pille fri under graviditeten, men hvis man har det for skidt, så er det jo også skidt for lille babse. Og jeg har fået at vide at der findes flere alternativer, som de har masser af erfaringer med. Men jeg har nemlig også taget Efexor/Venlafaxin, det samme som dig AogF, og dem havde de ikke så meget erfaring med omkring graviditet. Så uanset så skulle jeg ud af det præperat, og hvis det her ikke lykkes, så må jeg vælge et mildere alternativ.

Men som du Meesalith skriver, så er det jo også lidt svært at vide hvad er hormonerne og hvad er bare ens egne psyke der ikke lige vil sammarbejde. Men jeg er overrasket over hvor godt det går omkring selve psyken. Havde frygtet at jeg ville falde i et sort huld, hvor man jo har været så mange gange tidliger. Men der har intet været af lignende ting. Jeg tror også at man tænkter lidt anderledes nu hvor man ikke kun har sig selv at tænke på, men også en lille babse inde i mavsen som man har at glæde sig til osv.  

Men har i hvertfald tænkt mig at holde lidt ud endnu, og snakker jævnligt med min psykiater og læge. Så helt galt kan det ikke gå. Og om 10 dage skal jeg et lille smut til Paris, så hvis det ikke kan holde gejsten oppe, så ved jeg ikke hvad vil ;o)

02-05-2012
Haugaard03
Haugaard03
Barn på 3 år og 3 måneder

Jeg var også på medicin da jeg blev gravid. Havde dog skiftet til noget de havde gode erfaringer med. Men da jeg fandt ud af at jeg var blevet gravid kontaktede jeg lægen, da hvis jeg kunne, ville jkeg helst ud af det. Så i sammenråd med lægen kom jeg ud af det. Mine homoner, har så klaret det pillerne gjorde.... og da jeg lige havde smidt de sidste piller.... havde jeg så meget andet at tænke over, da jeg skulle giftes og var over lykkelig at jeg ikke lagde mærke til om jeg havde abstinenser........... griner og smiler.

Men jeg havde det samtidig sådan at jeg hellere ville havde medicin, end være dårlig hele tiden, for det er jo heller ikke godt for barnet.

Men ville også lige give det en uges tid........ for at se om abstinenserne forsvinder. Og samtidig have nogle ekstra samtaler med din læge. Ved ikke om du ellers er i behandling. Jeg har en støttekontaktperson via kommunen, hende snakker jeg fast med ca hver 14 dag.

Stort tillykke med bebs.

Er selv 31 + 0

02-05-2012
forte
forte
Barn på 3 år og 2 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...