Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Når livet ser sort ud :(

Åhh hvor har jeg bare brug for at lette mit hjerte... Få noget ned på skrift... :( Sagen er den, at i Marts måned, blev min søn på 4 år, rykket i en institution med speciale i "adfærdsvanskelige" børn... Kort tid efter finder de ud af at min datter på 5 år, har akkurat det samme, men at et institutionsskift ville være forfærdeligt for hende, så det vil de vente med til efter sommerferien, hvor hun kommer i en special 0. klasse egnet for hende ! Jeg har så også en pige på 6 år, som er megetsplittet indeni, fordi jeg ikke lever sammen med hendes rigtige far, og har faktisk aldrig gjort det... Og det gør så, at han vil have hende på samvær, men det ønsker hun ikke, fordi hun ikke kan lide ham ( Hendes egne ord ) Så alt i alt, 3 børn, der er en stor mundfuld ! Jeg selv, bor lige nu sammen med faderen til de 2 mindste børn, og idet hans børn har de problematikker, mener de måske det er ham der har givet noget videre til de to... - Her er tanken ADHD ! Han magter ikke sig selv, sine børn, mig, sit liv, er altid rastløs, kan ikke være i sin egen krop, i nærvær af andre, eller noget... - Og en depression er det ikke.. Det er afprøvet... :( Jeg selv har fået en skulderskade i 2009, men gennemførte min uddannelse færdig i januar i år, og blev så sygemeldt på ubestemt tid ! Manden og jeg, har så snakket om at gå hver til sit, fordi det ikke går under samme tag med hans problematikker... Og vælger så derfor at vi stadig vil være kærester, bare ikke samboende. Og dette er på baggrund af alt vi har oplevet, som børnene har oplevet, været medvirkende til, og hvad de selv føler... Har så fundet et SUPER skønt hus... Hvor jeg skal flytte til en anden by, men hvor jeg har alle indkøbsmuligheder i byen, jeg vil have bus til rådighed (da bil ikke vil være muligt med min øknomi) Der er alle ting til børn i den by... Men nu vil kommuen ikke have jeg flytter dertil, fordi min søns specialplads ligger 26 km derfra - Altså en udgift for dem.. Men de kan bare ikke se, at vi ville få det så meget bedre... Hvor manden så kan få en lille lejlighed på samme gade, og hvor vi så har mulighed for at have hver vores, så mandens hoved kan stresse af.... Her kommer det ikke an på penge, men på at vores familie skal have det godt, og vores børn får den bedste behandling... Jeg syns det er så frustrerende - for min søns børnehave forstår mig godt... - jeg er ikke lukket omkring vores problem, men åben, for at andre måske kan komme med ideer til hvad vi gør forkert, eller hvordan det kan lykkedes.... Hvor er det altså bare svært, syns jeg ! Men jeg elsker jo for pokker min familie og mine børn ! Undskyld længden... Håber ikke det bliver for kompakt og besværligt at læse :( Tak fordi du læste med !

02-05-2012
Tinylover
Tinylover

Sikke en masse rod, haaber I finder en loesning paa det hele ...

03-05-2012
schweizmor
schweizmor

Åh for søren da, det er ikke helt nemt for jer i øjeblikket. Jeg håber, at kommunen kommer til fornuft, så I kan flytte hver for sig.

03-05-2012
Lofl f
Lofl f

Hej cboye !


Hvor er det rart at se, at der er nogen der tager sig tiden til at læse det jeg skriver, og tilmed giver sit besyv med !
Sagen er nu den, at jeg har fået kommunen til at genoverveje den, og gå videre med hvad der pt er bedst for min søn, efter MIN mening.. Jeg kender ham trodsalt bedst !

Tilmed kan jeg sige, at jeg læste mit indlæg op for Brian igår, og jeg læste dit svar...
Han var villig til at prøve at kontakte dem derinde på ADHD foreningen ! , og det gør jeg her kl.9, for at høre af hvad de siger...

Brian var ved lægen igår, for at snakke om ADHD, men lægen mener ikke, at hvis han kan holde et job, at han så har det !
- MEN !!!! Brians hoved kan ikke holde et job, det er FORNUFTEN !!! Der prøver at sejre..

Men ifølge hjemmesiden kan en alm. praksiserende læge ikke sige om han har ADHD, kan skal faktisk henvise !

03-05-2012
Tinylover
Tinylover

Jeg tror nok det er samme kommune... Selve hovedkommunen ligger i Tønder... Og så har de en afdeling i Skærbæk... Og det er i den by...

Men jeg ved ikke hvor jeg skulle få rådgivning fra, hvis det ikke er fra kommunen:)

02-05-2012
Tinylover
Tinylover
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...