Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Pollenallergi :(

Hej alle :) Jeg har haft pollenallergi siden jeg var 8år og har prøvet mange forskelliger former for piller mv. mod det, og det eneste som nogensinde har virket/hjulpet, er Benadryl.. Som jeg desværre ikke må tage under min graviditet.. Da jeg var gravid 1.gang var det ligesom om min krop "glemte" min allergi, og jeg havde ingen problemer overhovedet.. Men det tyder ikke på, at jeg er lige så heldig denne gang :( Så mit ? er bare hvad gør i andre, som også er ramt af det ? Skal til lægen i morgen og tager en snak med hende der, men var lige nysgerrig for hvad der evt. virker for andre.. For hvor er det bare ikke sjovt :(  - Kristina (25+4)

02-05-2012
Krisser87
Krisser87

hejsa =) 

Pollen allergi er noget lort, for at sige det mildt. Jeg har også haft det i mange år, og benadryl er en sikker vinder =) jeg har for nogle år siden også fundet ud af flixonase virker for mig, det er en næsespray som jeg tager morgen og aften. Og tager den faktisk hver dag fra at sommeret begynder at dukke op og lige til den forsvinder igen. Det virker ikke med det samme, først efter et par dagen, og jeg tror at det er en form for forebyggelse. For jeg mærker næsten ingen ting til min allergi efter jeg har taget det fast i et par dage. Jeg er i øvrigt også allergisk over for husdyr og det hjælper også imod det. Der kan komme en dag eller to gennem hele sæsongen hvor jeg mærker en lille smule, men så plejer jeg bare at supplere med en benadryl. Men et par dage er ingen ting, når man har prøvet at have det over længere tid =)

Det skal lige siges at det er ret dyrt i håndkøb, men jeg har så fået det gennem min læge fordi at jeg tager det så meget. 

Håber det er et råd du kan bruge og at det hjælper =) Held & lykke 

Jeg vidste i øvrigt ikke at benadryl ikke var godt for gravide, så tak for den info ;o)

02-05-2012
Haugaard03
Haugaard03
Barn på 3 år og 3 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...