Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Delvis (før)barsel

Jeg må offecielt gå på barsel nu (da jeg har omsorgsdage der skal bruges inden jeg går på barsel på fredag). Min overenskomst siger, at jeg må gå fra i uge 32. Jeg ville egentlig gerne tage lidt mere (frivilligt) - måske bare ved at tage timer i min egen klasse/team. Men... min vicer siger, at det er "enten eller". Enten fuld skema eller barsel. Er sådan lidt *hmmf* over det. Jeg er ret øm og træt i kroppen, men mit hjerte og hjerne er stadig på mit arbejde. Jeg skal aflevere eksamensopgave om 1 md, som er en del af min arbejdstid. Der er planlægning af næste arbejdsår + netværksmøde og planlagt forældrerådgivning - Det må jeg gerne gøre..., men ikke skære i de sene undervisningstimer, der ikke er i mit eget team og klasse ? Jeg har hørt at andre har kunne gå på delvis barsel. Har I kunnet det? Skal jeg skrue bissen på og i såfald, er det mon det værd for at arbejde "frivilligt/gratis" lidt ekstra tid? Eller skal jeg bare sig fuck det og indstille mig på, at nu skal mit fokus omplaceres?

04-05-2012
Johannesmor
Johannesmor

Føler mig lidt fej, ved sådan at snerpe over mit arbejde. Men det peger vist mere på mig (og min frustration) end det er møntet på min ledelse.   

Jeg har få undervisningstimer i år (pga studie og stor akkord til kollegavejledning) Desuden har jeg periodelæst flere timer, så jeg har haft flere lektioner i efteråret, som nu er afsluttet. Mine undervisningstimer bliver der ikke ansat til - det bliver varetaget internt på skolen - Så jo færre de skal dække, jo lettere (og billigere) er det for dem... 

Jeg ved at det er muligt at have fleksible løsninger efter fødslen...

Fissan: Måske er jeg også loyal - eller også er jeg bare enormt dårlig til at give slip *lol*

04-05-2012
Johannesmor
Johannesmor

Synes egentlig bare, at det skide system er hyklerisk og bureaukratisk - særligt når de gerne ser, at jeg er der uofficielt til at tage de opgaver en vikar ikke kan!  Og det er også opgaver jeg gerne vil - men når der så også ligger en blok af andre timer (som kan vikardækkes af en af de mange ledige der går) så må jeg ikke.

04-05-2012
Johannesmor
Johannesmor

Jeg ved ikke om du må gå på delvis barsel,men det er da dejligt at du er så glad for dit arbejde, at du ikke har lyst til at give het slip.........

Meen måske at du har meget godt af at gå på barsel når nu din krop trænger,mon ikke også at pigerne ville have gavn af det:)

K.Jannie

04-05-2012
janniesevik
janniesevik
Barn på 3 år og 9 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...