Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

11 mdr spiser grimt

hej. hvornår begyndte jeres børn at spise selv med ske og gaffel. min søn er næsten 11 mdr. og synes stadig der er mad ud over det hele når han har spist. han vil helst selv spise med fingrene og generelt skal fingrene meget i munden når han spiser.

05-05-2012
Jeasor7
Jeasor7
Barn på 3 år

Ved godt de skal have lov til at prøve sig frem og også spise med fingrene da det er måden de lærer det på. Men kender i ikke det der med man desværre i nogle situationer sammenligner med andre jævnaldrene børn ? Og har en veninde hvis søn bliver 1 år om få dage og han sidde og spiser ralativt pænt med ske og gaffel og fører også selv gaflen med mad på ind i munden. men ved der er stor forskal på børn og deres udvikling. men efter at have hørt at i andre også oplever gris og en masse rengøring flere gange dagligt :-) tager jeg det mere stille og roligt og vil bare nyde min dejlige søn og hans udvikling

06-05-2012
Jeasor7
Jeasor7
Barn på 3 år

Fuldstændigt som hos hellegaard her. Min dreng er 2 år og 2 måneder, og han spiser stadig med fingrene nogle gange og det er sjældent, at man ligefrem kan kalde det pænt. Da han var 11 måneder er jeg ret sikker på, at det på ingen måde var pænt. Vi har mange billeder af ham med mad i hele hovedet! :)

05-05-2012
Lofl f
Lofl f
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...