Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

.

05-05-2012
Lykken
Lykken

Hvor er du sød :-)
Hendes blå mandag gik rigtig godt og hun klarede sig uden medicin. Hun var skide smart i hendes nye tøj. Hun startede ud med fælles morgenmad hos en klassekammerat, derefter skulle en gruppe ind og danse hip hop. Hele klassen mødes til fælles frokost i sallings bistro og derefter var de en gruppe tøser der fik lagt makeup og tog til fotograf. Hele klassen spise pizza sammen hjemme hos en klassekammerat og til slut var der fælles fest i klubben. Hun ringede dog allerede kl. 21.30 og ville hjem, da festen var kedelig. Men alt andet havde været super.

09-05-2012
Lykken
Lykken

Tak :-)

09-05-2012
Lykken
Lykken

Tak :-)

Hun er også ved at få det bedre og vi håber, at hun kan holde til Blå mandag.

06-05-2012
Lykken
Lykken

Saa hende godt paa FB, hun ser saa fin ud :O)

06-05-2012
schweizmor
schweizmor

Smuk konfirmant MED KRØLLER:)) Det ser ud til at det lykkdes*S

K.Jannie

06-05-2012
janniesevik
janniesevik
Barn på 3 år og 7 måneder

Hun er da helt sikkert en vildt sød pige, så smuk! :)

Og det er imponerende, at hun bare vil huske dagen for de gode ting, når hun havde det så dårligt.

05-05-2012
Lofl f
Lofl f

Tillykke med hende lykken :) hvor er hun altså bare en flot ung pige , hende kan du bestemt være meget stolt af

05-05-2012
PepsiMax
PepsiMax

Uanset om de vil konfirmeres eller ej, så får de samme festm, for pga. religionsforskellene her i huset, så skal det ikke være det der er afgørende.

05-05-2012
Lykken
Lykken

Ja, 1 down, 4 to go ;-)

05-05-2012
Lykken
Lykken

Klassen har planlagt forskellige aktiviteter, som de kunne melde sig til. Jasmine skal til fotograf, dans(hvis hun kan) og have lagt make up. De mødes til fælles morgenmad hos en fra klassen og skal spise frokost sammen i Århus. Senere skal de spise aftensmad sammen hos en fra klassen og slutter af med fælles fest i klubben.

Måske har de også tid til en tur ned ad strøget.

05-05-2012
Lykken
Lykken

Jasmine fik voldsomt astmaanfald og kastede også op. Var meget tæt på at ringe efter en ambulance på et tidspunkt, da hun var virkelig dårlig.

Vi kom dog afsted i kirken med nød og næppe og i kirken klarede hun sig også, men havde ikke luft til at både stå og sige trosbekendelse, så den sagde præsten for hende :-)

Hun sov i bilen, da vi kørte til Horsens, hvor festen skulle holdes. Hun havde det dog mega skidt og måtte ud og kaste op et par gange, have en masse astmamedicin og noget smertestillende. Hun måtte også opgive at have sin fine kjole på og måtte i hende almindelig tøj. Efter foretten måtte hun opgive at være ved bordet og kom ud i min mors bil og sov 1½ time og så kunne hun være lidt med igen. Vi fik dog sunget og holdt taler og quiz. Hun havde både skrevet en fin tale, som min moster så måtte læse op for hende og hun havde også skrevet en takkesang. Det havde hun klaret så flot.

Vi havde til trod en rigtig god dag og hun ser tilbage på i går som en rigtig god fest. Hun har valgt at se bort fra sygdom og huske dagen for alt det gode.

Hun var så smuk så smuk og vi fik lavet de smukkeste krøller.

Sætter lige billede på om lidt.

I dag har de set dvder hele dagen og jeg har været i Silkeborg efter sko til blå mandag og i Århus for at aaflevere udulige krøllesager ;-)

Syvsover skal have tusind tak for mega mage lækre kransekager og det fine kort til Jasmine. Det var alt for meget.

Scheibye, du skal have tak for den smukke halskæde til Jasmine. Hun blev meget glad for den. Og tak fordi du har lagt øre til mine frustationer mht. min mand og konfirmationen.

Tak til anjabech for det mege brugbare råd mht. håret :-)

Tak til AKBR, som havde skrevet en super sang, som virkelig faldt i god jod. Du skrev den lige som jeg ville have.

Til sidst en tak til jer der bare stod klar til at komme og stå i køkkenet. Heldigvis lykkedes det dog alligevel at få de 2 oprindelige til at komme og det gjorde et fantastisk arbejde.

05-05-2012
Lykken
Lykken
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...