Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Stærkere midler end Alminox

Nogen der har fået stærkere (eller bare mere effektive) præperater end Alminox (mod halsbrand)? Og ja, jeg drikker ikke juice osv, spiser melon, mandler, drikker mælk, sidder op og sover osv. Jeg vil have noget kemisk narko! (som min baby kan tåle)

06-05-2012
Johannesmor
Johannesmor

*balancid

10-05-2012
Johannesmor
Johannesmor

*Update*

Puuuuha! Jeg kan IKKE tåle balcaid. Fik hård mave, og trods stort indtag af svesker, vand og rå gulerødder, så endte det helt galt i nat. Havde mavekramper (uden det så hjalp på forstoppelsen) der så forårsagede plukveer i gigantstyrke, så overvejede faktisk at tage på fødegangen. Sad vrælende i bruseren 1 time for at lindre plukveer inden lægen åbnede og jeg kunne snakke med dem.

Har nu fået microlax og det er "ovre" - Så holder mig lige helt fra syreneutraliserende indtil min 3. gaviditetsundersøgelse på tirsdag.

Johannesmor - med øm røv og træt træt træt - på vej i studiegruppe :-/

10-05-2012
Johannesmor
Johannesmor

Har altså læst på baby-galleri, at der er nogle som har drukket grape-sodavand, og det skulle hjælpe en del! Det skulle indeholde noget specielt som også lindre!

06-05-2012
Majs85
Majs85

Tak for rigtige gode svar! Nu har jeg lavet en liste, og tager forbi apotektet på vej hjem fra arbejde i morgen. 

Jeg tror, at jeg har mere halsbrand end gennemsnittet, men er jo så til gengæld skånet for andre lede ting. Har haft det fra start af graviditeten. Synes det værste er at sidde op og sove + opkastninger pga stikkende fornemmelser og smerter. I går kunne jeg ikke spise, og var så øm, at det til tider føltes som halsbetændelse, så der fik jeg is til aftensmad *rødme* fordi det lige der virkede lindrende. Og så har jeg lært at man kan også kun spise en hvis mængde bananer og mælkeprodukter inden det giver hård mave, så ved godt at jeg skal passe på. 

Har en fornemmelse af, at det er fordi mine børn ligger sig godt oppe. Kan fx heller ikke spise ca 2 timer inden jeg sover, for så vågner jeg ved at jeg er ved at blive kvalt i bræk. Skide ubehageligt! (Og heldigvis overstået om "kun" 2 mdr!)

06-05-2012
Johannesmor
Johannesmor

Gallieve.. de har været effektive her.. dem man kan drikke i enkelt doser.

jeg tog i starten balancid, men de batter ikke længere..

06-05-2012
Minnie83
Minnie83

Min mand får noget lign omapreazol, pga. der samme som dig, Libra. (Lansoprezol hedder der vist)  - Men jeg vil jo ikke gå i hans receptmedicin uden at have snakket med lægen om det først.  Skal snart til sidste lægetjek, så der kan jeg jo lige bede om nye godter ;-) Men den næste uge kunne måske være lidt sjovere, hvis jeg havde noget mere effektivt håndkøbsmedicin. 

Det er vist bare "min" graviditetsgene - Det har ihvertfald været sådan alle 3 gange. Og til dem der tror barnet har meget hår, hvis moren har halsbrand under graviditeten kan jeg afsløre, at det er en skrøne *S*

06-05-2012
Johannesmor
Johannesmor
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...