Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

toppe, bluser og ammeindlæg - hvor? som ikke koster en krig! Hjælp!

Ja, nu har jeg været i diverse butikker og søgt på nettet og jeg synes bare at ALLE ammetoppe jeg finder koster det hvide ud af øjnene! Og køber jeg på nettet kan jeg jo heller ikke vide om de rent faktisk er gode. Jeg er ude efter toppe og bluser som er "skåret over" under brystet så de bare kan vippes op over brystet... Hvad har i andre gjort? Hvad har i købt, hvor har i købt det og hvor meget har I givet for det?? OG - ammeindlæg i uld/silke - hvilke er gode, holder sig tørre længe og hvor får man fat i sådan nogle?? Håber, I kan hjælpe!! :-)

06-05-2012
Mama-K
Mama-K

På den anden side er jeg jo NØDT til at have noget at amme i - og hvis den kan bruges bagefter også (og det kan den), så er måske ok?

08-05-2012
Mama-K
Mama-K

Jaa, jeg har VIRKELIG også lyst til at købe den kjole!

Men 549,- ... Det er mange penge, synes jeg... ?

08-05-2012
Mama-K
Mama-K

haha, ja puha, hvis ikke jeg havde min gode kæreste, så ville det her hjem da også være konstant oversvømmet i stofbleer!

Jeg har nu investeret i et par ammeindlæg i uld og et i bambus og så har jeg købt en ammetop, en amme-t-shirt og en langærmet ammebluse. Samlet pris 1.040,-

HOLD DA FEST, jeg synes det gjorde ondt i pungen!

Og så faldt jeg selvfølgelig over en trøje/kjole-ting, også med ammefunktion, men helt skjult (den ligner bare et rigtig fashionabelt stykke tøj) som jeg selvfølgelig forelskede mig i... :-P
ÅH NEJ, what to do about it....

08-05-2012
Mama-K
Mama-K

Tak for jeres svar!


Jeg har allerede to mamalicious-toppe til gravide og ja, de er nemlig rigtig elastiske og ok at hive ned under brystet. Men har nu mest lyst til nogle toppe, der ikke er til gravide, men til ammende.

saebsk - Kom mælken ud i uldindlæggene eller var det bare for varmens skyld?
Hvor tit skiftede du en-gangs-indlæggene? Jeg synes hele tiden jeg skal skifte fordi det føles SÅ træls bare der kommer den mindste dråbe på, så de ikke er helt bløde og tørre mere.

Det er godt nok lidt af en udfordring med de ømme bryster og al den mælk og alle de ting, man pludselig står og mangler :-P

06-05-2012
Mama-K
Mama-K

Jeg skal forsøge at fatte mig i korthed: Ammetoppe købte jeg hos H&M. De er ikke de mest fantasifulde (jeg havde i hvid og i sort), men de er gode til det formål. Derudover købte jeg samme sted amme-undertrøjer, så hvis man vil have en af sine almindelige bluser/T-shirts på, kan de åbnes på samme måde som en amme-bh, men man blotter ikke maven.

Jeg brugte uldammeindlæg. Havde to par, hver dag når jeg gik i bad tog jeg det brugte par med og startede med at skylle dem under bruseren, derefter lagde jeg dem på radiatoren (kold) så de kunne tørre til næste dag, og så tog jeg de tørre med ud efter badet. Det er måske et lidt dyrt startbeløb, men de kan jo genbruges længe, hvis man passer på dem. Og så forebygger de brystbetændelse, da de hjælper med at holde brystet varmt (hvilket det også skal være, selv om det er sommer). Jeg har både købt nogle i Babysam og i Matas - og måske også på Apoteket. Jeg havde de tre par, og jeg ammede i et år.

06-05-2012
Lofl f
Lofl f
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...