Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Facebook-begivenhed - er jeg inviteret?

På facebook har har jeg under "begivenheder" set, at en af mine facebook-venner snart skal giftes, og jeg skal svare "tilmeld", "måske" eller "afvis" (til selve vielsen og en lille reception bagefter). Jeg er dog lidt i tvivl om jeg reelt er inviteret. Jeg har nemlig engang oplevet, at en af mine venner skulle deltage i en fest, hvor den så foreslog, at jeg også skulle skrive, om jeg kom eller ej. Det er senere gået op for mig, at jeg slet ikke var inviteret sådan direkte. Så nu er jeg bange for, at jeg gør mig bemærket ved at vælge noget, ifald jeg slet ikke var inviteret. Men er jeg rigtigt inviteret vil jeg helt sikkert gerne komme, hvis jeg kan, og så må jeg hellere snart give besked. Jeg kan ikke se hvem, der er inviteret, har tilmeldt sig osv. Der står "begivenhed kun for inviterede", og når jeg holder musen over dette, står der "Kun personer, som er inviterede, kan se og deltage i denne begivenhed". Så derfor er jeg i tvivl om jeg ikke kan se de andre, fordi jeg ikke er inviteret, eller om jeg faktisk kun kan se siden, fordi jeg er inviteret.   Bonusspørgsmål: Hvis jeg er inviteret, hvad skal jeg så medbringe? Jeg har ikke mange penge, men jeg skal naturligvis have noget med. Det er en klassekammerat fra gymnasiet, en rigtig sød pige, som jeg dog ikke har haft det store at gøre med siden vi blev studenter. Dagen er helt sikkert meget vigtig for hende, da de "tilhører" indremission. Hvis nogen har gode ideer, så tager jeg gerne i mod! :)

06-05-2012
Lofl f
Lofl f

Jeg ville som absolut minimum forvente en personlig mail.

De der facebook begivenheder, opfatter jeg som spam. Jeg får alt fra reklamekampagner, til politiske arrangementer, og invitationer til bøssefestivaler.

Men måske er jeg bare en gammel idiot ;)

06-05-2012
HrRarFar
HrRarFar

Det er kun til selve vielsen og receptionen, der står, at det er fra 12-14.30. Hvis det var til stor fest bagefter ville jeg nok også have forventet et brev med posten, men til de "billige" gæster synes jeg det er o.k.. Et bryllup koster jo mange penge, så man kan da spare lidt på portoen. Hvis det er rigtigt, at jeg er inviteret, så tror jeg bare de har inviteret dem, det kunne være hyggeligt at se til receptionen og været spændt på hvor mange, der dukker op. De andre har nok fået en "gammeldags" indbydelse.

06-05-2012
Lofl f
Lofl f

En bryllups invitation via facebook???

Nah, det lyder ikke sandsynligt. Hvis du var inviteret, så ville du nok have fået en invitation med den gode gamle post.

Personligt ignorerer jeg oftest den slags invitationer til begivendheder via Facebook.

06-05-2012
HrRarFar
HrRarFar

Jeg kan se, at der er en af de andre, der har skrevet på begivenheds-siden og sagt, at hun ikke kan komme. Men det var også en, som hun var meget sammen med i fritiden. Så det kan da godt være, at jeg skal kontakte nogle af de andre.

Det er nu gået op for mig, at jeg har tænkt mig at tage til en reception, hvor jeg sandsynligvis ikke kender andre end bruden! :S

06-05-2012
Lofl f
Lofl f

Tak for svar alle tre.

Jeg har "tilmeldt" mig nu - så må hun sige til, hvis det ikke var meningen! :) Det er ikke på startsiden, men når jeg trykker på "begivenheder", at den dukker op (som den eneste). Og så står der "E har inviteret dig".

06-05-2012
Lofl f
Lofl f

Når jeg kigge mine begivenheder igennem, står der ved dem alle, hvem der har inviteret mig. Står der ved begivenheden, hvem der har inviteret dig? For så ER du da inviteret...
Kan godt forstå, du er i tvivl, når den siger at det er en lukket begivenhed, men på den anden side, - burde du så overhovedet kunne se selve begivenheden, hvis ikke du er inviteret? ...

06-05-2012
Mama-K
Mama-K
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...