Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

uundværligt....

Jeg ved ikke om jeg har valgt det rigtige sted. Men prøver... Har nu læst i div blade om hvad der bliver tilrådet at man har hjemme, inden man føder.... Men tænker, er der noget jer der har født, virkelig har fundet ud af at det er uundværligt......... Både af det der står på de der lister og det der ikke gør. Jeg er 31 + 4, og er kommet dertil at jeg skal finde ud af, hvad der efterhånden mangler. Så hvis i har nogle guldkorn, kan i så ikke lige give dem videre.............. Takker på forhånd.

06-05-2012
forte
forte
Barn på 3 år

Jeg har ikke kunne undvære næsesuger og saltvands dråber til næsen,ud over flere af de ting som allerede er nævnt:)

06-05-2012
janniesevik
janniesevik
Barn på 3 år og 6 måneder

Det med babydyner havde vi besluttet at have 2. Så købte en brugt da jeg vidste vi fik min nevøs... Men nu har vi 4. Og er blevet tilbudt nr 5... Så babydyner kommer vi ikke lige til at mangle. Griner.
Vugge er der en i familien, den kommer inden jeg kommer hjem fra sygehuset. Ammepude ved jeg ikke om er mig, så har lånt en.
Det med underlag til mig, har jeg tænkt at købe de der tisseunderlag. Men hvor store bind skal jeg købe? Og hvor mange ammeindlæg skal jeg have hjemme til at starte med? Men ellers tror jeg at jeg har det meste i har nævnt hjemme, eller bestilt.
Takker mange gange.

06-05-2012
forte
forte
Barn på 3 år

Mine børn har storgylpet ind imellem, så 2 babydyner har været supet at have. en billig løsnuing er at købe et billigt vattæppe i voksen størrelse og klippe det til babydyner.

06-05-2012
Lykken
Lykken

det eneste jeg kan huske lige i dette sekund er stofbleer og stofbleer! :) Og dem bruger vi stadig 2 år efter. En vaskemaskine var også ret god at have!

Her har vi kunne klare os med én dyne, men jeg synes jeg har hørt, at forældre til gylpebørn har været glade for at have 2 dyner.

06-05-2012
Lofl f
Lofl f

Tjaa, vi kan da konstatere at vores fint indkøbte badestol, blot står og samler støv.

Babyolie, babyshampo og diverse salver og cremer er heller ikke noget vi benytter endnu - men jeg er klar over at vi kommer til det senere.

Lukas er i dag 1 måned gammel.

06-05-2012
HrRarFar
HrRarFar

Jeg har nu altid kunne "nøjes" med 1 babydyne, så bare se - Lykken og jeg gør tingene forskelligt, så derfor vil vi have forskellige behov, når vi plejer vores yngel ;-) HVad der er nytteløst for dig kan være vigtigt for andre.

Men ellers ville jeg sige mad, rent tøj og bleer og GIGA-bleer + underlag til at sove på til mor til blødninger efter fødslen. 

Ville helst heller ikke undvære barnevogn, autostol, puslehynde (IKKE med stofbetræk!) sutter og et slumretæppe til at svøbe baby i. Denne gang har jeg også husket at købe en sutteflaske og en enkelt brik med modermælkserstatning - bitter erfaring, da jeg havde skrigende spæd Andrea på knap 2 døgn og intet mad (troede jeg - det var ikke det, der var masser af mælk).

06-05-2012
Johannesmor
Johannesmor

Uundværligt, masser af stofbleer og 2 babydyner og dertilhørende sengetøj.

Ammepude.

Ammeindlæg.

Og tøj til baby samt bleer og engangs vaskeklude. Har man disse ting, så kan man fint klare sig ;-)

06-05-2012
Lykken
Lykken
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...