Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Drikkekop/-glas?????

Vi har de her Kalas-glas i plast i forskellige farver fra Ikea til ungerne, som min søn på 1,5 også får at drikke af. Vi har dog haft problemer med at han ikke vil drikke af sit eget glas, men have vores, selv om der er fuldstændig det samme i hans eget glas. Vi har vurderet, at det skyldes, at han ikke rigtig kan se, hvad der er i de mange-farvede glas. Problemet er at vi har klinker på gulvet i køkkenet og han smider ofte koppen på gulvet, i arrigskab, frustration og dårlig vane. Det fungerer ikke. Så vi er gået tilbage til en hvid tudekop, hvor vi har taget tuden af, det går rigtig godt. Men vi har kun en, så det giver udfordringer i forhold opvask. Nogen der kender nogen billige kopper i plast, som er enten hvide eller klare, eller ved hvor man kan købe sådan nogen?????

06-05-2012
Randi2010
Randi2010

Tak for svar.

Jeg tror det handler om at han ikke snakker endnu og derfor har svært ved at sige hvad han vil have og derfor nogen gange får det forkerte.

09-05-2012
Randi2010
Randi2010

her har vi  mange melamin-kopper/glas. Min datter synes det er fedt at hun har sin egen kop! ;) men de kan typisk købes i føtex, med print på ydersiden.. vi har barbarpapa, bamse&kylling og en fra noa noa, med hank. så har vi nogen fra rice, som fåes i alle mulige farver i imerco og efterligninger fåes i søstrene grene.. til 7-8kr stykket.. Vi har også porcelænskrus,men det er nok lidt træls hvis han smider det på gulvet.. 

jeg har nogen akrylglas i klar fra brugsen eller føtex, men de er voldsomt store.. tror faktisk ikke jeg er stædt på helt klare plast glas, uden at der også var print på af superhelte og prinsesser..

Hvad nu hvis I også drikker af de farvede glas.. mon ikke han så ville acceptere det.. altså jeg tænker at han vil ha det samme som jer.. 

Vi oplevede en periode,at vores datter ville spise med de voksnes bestik.. så spiste vi med børnebestik et par dage, og så var det kapitel overstået..  ;)

06-05-2012
MissRock
MissRock
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...