Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

NF-scanning i morgen og mega halsbrand

I morgen står dagen på NF-scanning, og vi glæder os rigtig meget :-) Desværre bliver glæden lidt overskygget af den mega halsbrand jeg har reddet mig :-( Jeg har lige fortærret en stor vanilleis, i håb om at det dæmper det bare lidt. Synes det er alt for tidligt at have alminox som min bedste ven. Andre som døjer med halsbrand allerede i uge 12-13 stykker??

07-05-2012
julebaby
julebaby

Jeg ved godt hvad der hjælper mig, det gør bl.a alminox, mælk og vanilleis ;-) Youghurt kaster jeg op af, og har gjort det siden starten af graviditeten :-( Kunne være jeg skulle prøve med koldskål..

Her er der også kontant afregning med det samme, hvis jeg drikker sodavand eller juice eller spiser krydret mad. Det er lidt surt, for manden har lige været i tyskland og hente 6 kasser sodavand og min yndlingsjuice ( capri sonne med kirsebær ) ;-)

Min alminox er snart ved at være tom, så vil prøve med balancid denne gang, da jeg har erfaret fra tidligere, at den hjælper hurtigere.

07-05-2012
julebaby
julebaby

Desværre ja, og også tidligere. Det er så ubehageligt, når det bare bliver ved og ved. 

Jeg har konstant halsbrand - så er der nogle timer hvor det er værre end andre, men aldrig væk. 

Ved mig bliver det slemt når jeg spiser for fed, for syrligt eller for for meget sukker. Kan fx kun spise Pink ladies af alle æblesorter, drikker ikke juice og sodavand giver også prompte bagslag. Jeg har desuden altid en liter yoghurt eller koldskål til at stå på mit arbejde, mandler i lommen og en banan i tasken. 

Alminox hjælper ikke mere, men har lige i dag været på apoteket og har hentet nye forsyninger. Kan dog ikke endnu give gode fif om, hvad der hjælper. Jeg skrev en tråd i går under "gravid" om halsbrand. Måske kan du tage et par råd med dig der, som de andre kom med?

07-05-2012
Johannesmor
Johannesmor
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...