Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Missed abortion :-( :-( :-(

Hold op hvor har jeg grædt mange tårer i dag :-( Min NF-scanning viste desværre, at fosteret var gået til grunde i ca 7. uge :-( Jeg har aldrig følt mig så snydt og tom indeni, det var en fuldstændig syrealistisk oplevelse at ligge der og blive scannet, og så bare se en stor sort og (næsten) tom livmoder :-( I morgen kl 13, skal jeg møde på kirurgisk afdeling til en udskrabning, dette var overlægens anbefaling, fordi min moderkage stadig vokser, selvom der ikke er nogen baby (og fordi jeg er så langt som jeg er). Så for at være sikker på, at det hele kommer med ud, valgte hun, at den skulle fjernes kirurgisk. Jeg er mega tudeprinsesse i dag, og "glæder" mig til det er overstået imorgen...

08-05-2012
julebaby
julebaby

Tak for kram og søde ord.

Alt forløb som det skulle, men det var hårdt bagefter.

I dag har jeg det egentlig fint, er ret afklaret med, at det er sådan det er. Har kun smerter i nakke, hals og brystkasse, men har lige snakket med sygehuset og fået at vide, at det er fordi jeg har haft en tyk slange ned gennem halsen, så det forklarer jo mine smerter. Det havde bare været rart at få at vide i går, da jeg spurgte. Jeg bløder næsten ikke, så det er rart.

Jeg er træt, og skal bare slappe af med panodil og strepsils i dag, mens mand og barn opvarter mig.

10-05-2012
julebaby
julebaby

Tak for de søde ord piger.

Jeg har sovet rigtig dårligt i nat, har været oppe med tøsen, og stod op kl 6 for at spise morgenmad, gik i seng igen og sov en times tid.

Mine øjne er hævede af at tude, og nu må klokken godt blive 13, så jeg kan få det overstået.

Selvom det er en ringe trøst, så er det "rart" at vide at andre har været i samme båd, og jeres erfaringer har jeg taget til mig, og håber at jeg kan have det ligeså nemt/smertefrit bagefter.

09-05-2012
julebaby
julebaby

Av, det var ikke sjovt. Det er jeg virkelig ked af at høre!

08-05-2012
Lofl f
Lofl f

Uha. Ved præcis hvordan du har det. Har selv været dér 2 gange. Stort stort kram til dig.

08-05-2012
Muster
Muster

Åååhh nej hvor gør det mig ondt!!!
Jeg blev selv rigtig ked og "skuffet" da jeg var til NF sidst.. Det endte også ud i en kirogisk abort, dog af andre grunde..

Jeg kan fortælle dig, at det ikke fysisk er så slemt og det er ret hurtigt overstået.. Psykisk er en helt anden snak - og der er mit eneste råd til dig: Tud(!!!) hvis det er hvad du har brug for.. Og snak med alle der har lyst til at lytte... Du får nok også tilbudt en samtale med en psykolog efter udskrabningen.. Det gjorde jeg i hvert fald og jeg fortryder at jeg ikke tog imod den...

08-05-2012
LouiseP1
LouiseP1

Tak piger, nu tuder jeg igen :-(

Jeg håber også at det går nemt og hurtigt i morgen.

Heldigvis må vi gå i gang igen så snart jeg holder med at bløde, men det er jeg nu ikke helt sikker på, at jeg er klar til. Skal i gang igen, men det kommer nok til at tage lidt tid inden jeg er klar igen.

Føler mig bare SÅ snydt :-( Har haft det skidt i 3 mdr, og så får jeg ikke noget ud af det :-(

08-05-2012
julebaby
julebaby

Det er jeg ked af :-(

Håber det er hurtigt og let overstået i morgen og at du snart bliver gravid igen.

08-05-2012
Lykken
Lykken

Åhh nej da.....:(

KRAM......

08-05-2012
janniesevik
janniesevik
Barn på 3 år og 8 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...