Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

MYKLE hvordan går det ??

Vil bare lige hører hvordan det går med dig ??   Håber det går meget bedre...

08-05-2012
nettenus21
nettenus21

Kære Sanne....

Dejligt at høre at det går lidt frem ad og at du har fået en psykolog som virker super dygtig og som du vigtigst af alt har tillid til,så i kan få et godt samarbejde:))

Det at du får det bedre,skal ikke få dine tanker hen på, at du er bange for at blive sendt tilbage på arbejde,der er jo stadigvæk en del at arbejde med kan jeg læse,og du er IKKE arbejds klar endnu.

Det lyder som en god ide, med kun at have få gøremål om dagen:)

Jeg håber at der inden længe kommer et nyt arbejde til dig,så er jeg (ligesom du selv) sikker på at det hjælper gevaldigt på din psyke:))

 

Kram her fra Jannie

09-05-2012
janniesevik
janniesevik
Barn på 3 år og 8 måneder

Hvor er I søde og betænksomme *SS*

 

Ja hvordan går det............Som min meget kloge psykolog har sagt, så er jeg så optaget af at være noget for andre, hjælpe og lægge skuldre til, så jeg er blevet ekstremt dårlig til at mærke hvordan JEG har det..............Det er virkelig svært......

Well, anti-dep er begyndt at have en effekt nu, jeg har en smule mere overskud og lunte, men samtidig kommer frygten for at min læge så vil raskmelde mig og jeg skal tilbage på jobbet...........DET magter jeg IKKE!! Jeg får angstanfald flere gange om ugen (af en eller anden årsag altid i dagligvare-butikker), jeg er stadig meget træt og har svært ved at overskue hverdagens gøremål. Har max 3 ting om dagen jeg SKAL, alt er skrevet ned, ellers glemmer jeg det.

Psykologen er MEGA god, har kun været der to gange, men hold nu kæft hvor han er dygtig!!

Søger arbejde så godt som muligt, men der er ikke meget at søge, og mange om at søge, det der så er. Psykologen luftede idag om det mon var muligt med noget revalidering, men det aner jeg ikke en hujende hat-fis om.

Vil så gerne en masse, men kan/får det ikke gjort.

Men jo, jeg har det okay, tror jeg, tænker meget over min situation og hvad jeg skal gøre, for allerhelst vil jeg bare væk, væk, VÆK fra min arbejdsplads, tror ikke det bliver bedre før jeg definitivt ved, at jeg ikke skal derhen igen.

Tror det sådan lige var det - spørg endelig, og TAK for jeres tanker *SS*

 

Sanne

08-05-2012
Myklemyr
Myklemyr

Jeg har også sendt dig mange tanker,jeg håber da ligesom syvsover at intet nyt er godt nyt:)

Kram Jannie

08-05-2012
janniesevik
janniesevik
Barn på 3 år og 8 måneder

Uh, jeg har også gået og tænkt på hende!

08-05-2012
Lofl f
Lofl f
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...