Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

er bange for at miste :(

Jeg er gravid i ca uge 5. og jeg er pisse bange for at miste mit barn :(  grunden til min bekømring er at jeg har læst at ca. 50 % af alle graviliteter ender i spontan arbort og så har man mor arboteret 2 gange :(  hva gør jeg lige :(

08-05-2012
Annesvingel
Annesvingel
Barn på 2 år

Som Andrea06 siger.. Ting du ikke har indflydelse på.. lad være med at bruge energi på dem.. istedet skal du bruge din energi på ting på HAR indflydelse på.. at ha det godt.. være glad og gøre ting som du synes er rart! :)

vil lige tilføje, at min mor bare ska se et bar underbukser på tørresnoren,så er hun nærmest allerede gravid, men hun har også haft mere end 5 spontane aborter.. (tidlige aborter) Hun har dog 3 sunde og raske børn.. på 25, 20 og 9 år.. Hun har været "nødt" til at blive steriliseret efter den sidste, da hun blev gravid trods spiral og fik foretaget en abort.

op med humøret, glæd dig over at du er gravid, at du kan blive gravid.. ;)

08-05-2012
MissRock
MissRock

Jeg har læst, at det "kun" er hver 3. graviditet (altså 33 %), men langt de fleste af disse graviditeter når ikke at blive opdaget, da de går til meget tidligt.

Jeg kan godt selv huske det, jeg var også nervøs for abort og siden, at der skulle være noget galt med barnet. Jeg tror, at det er meget normale bekymringer. Det bliver dine bekymringer selvfølgelig ikke mindre af, men som Andrea siger, så kan dine tanker hverken gøre fra eller til. Så det gælder bare om at "overleve" til nakkefoldsscanningen og siden vente på at mærke liv, så du selv har lidt styr på spiren derinde! :)

08-05-2012
Lofl f
Lofl f
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...