Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Hvordan vasker i tøj??

Tænker lidt i sjov. Har en gammel whirlpool vaskemaskine, og den er min bedste ven:)) Jeg vasker tit bare på dagligvask på 40 grader som varer 1;12 time Men er så begyndt det sidste stykke tid at vaske alt ved 60grader fordi jeg ikke syntes det bliver rent ved de 40 grader. Hvid vask har vi sjældent så det ryger indimellem med sammen med det mørke. Vasker dog håndklæder og klude osv ved 95 grader. Hvordan gør i`??

09-05-2012
Tobiasmor
Tobiasmor

Kan da tilfoeje at jeg vasker 2 maskiner om dagen i snit..

Boernene bruger 2 x toej om dagen ( 1 x uniform og saa toej efter skole og et sportstoej)

Manden bruger ogsaa 2 gange toej, hans skjorter paa jobbet, toej naar han kommer hjem og saa loebetoej ca 4-5 gange om ugen

Jeg bruger traeningstoej stort set hver dag og saa toej bagefter

10-05-2012
schweizmor
schweizmor

Her vaskes mørkt og hvidt separat.....

Hvid vask alm. på 40 g-mørkt alm. på 30 g hænges op vådt.

Håndklæder sengetøj på 60 g og det kommer i tumbleren bagefter

10-05-2012
janniesevik
janniesevik
Barn på 3 år og 7 måneder

Kulørt/mørkt 40 grader.... Sommetider 60 hvis mandens arbejdstøj er meget beskidt. Hvidt/lyst 40 grader. Har ikke så meget hvidt, så jeg kan fylde en maskine. Men det kommer nok når jeg har født.
Sengetøj, håndklæder, karklude og viskestykker minimum 60 grader.
Samt nogle.småting der skal vaskes på uld/håndvaskprogram.
Jeg har tørretumle, men den bliver stort set kun brugt i vinterhalvåret og stort set kun til håndklæder, sengetøj og sådan. Resten hænger ude når vejret er til det eller i bryggeset.

10-05-2012
forte
forte
Barn på 3 år

oscars_mor: Jeg vasker så kun hver anden/tredie dag, efter vi har fået den store maskine, og vi er 4 børn og to voksne *SS*

Kan så tilføje, at ALT vores tøj hænges op, kun håndklæder, klude, sengetøj og mandens arbejdstøj kommer i tumbleren.

10-05-2012
Myklemyr
Myklemyr

Hmm.. Jeg doserer sæbe.. ;) beklager fejlene..

10-05-2012
MissRock
MissRock

V ik har selfølgelig også mørk kulørt tøj.. ;) det får 40grader. Vi har så meget tøj,at det næsten kan deles op udelukkende i farvekoder.. Synes at industrimaskinerne vasker udemærket og jeg ka heldigvis selv foderet sæbe,så vi ikke dør af parfume-forgiftning.. ;)

10-05-2012
MissRock
MissRock

Her har vi hvid kogevask og sort kogevask (alt mandens undertøj,strømper og håndklæder er sort) ca. Hver 3. Gang får det 95grader. Så har vi kulørt pigetøj (lyserød og lilla nuancer) det får 40grader normalt. Kan finde på at give det 30grader,hvis der er noget bestemt tøj med,eller det ikke er så snavset. Så har vi lyst tøj inklusiv nogen "sarte" ting af mine og datterens. Det får 30grader. Og så har vi finvask eller uldvask med alt fra silkebluser til uldundertøj og store striktrøjer,der kan også snige sig lidt andet med,hvis det lige passer i farverne..
Jeg vasker "kun" 1 gang i ugen,da vi bruger vaskeri.. Så vi skraber gerne sammen til 5-7store industri vaskemaskiner. 1/3 af det kommer i tørretumbleren ellers blir jeg aldrig færdig..og resten lufttørrer.

10-05-2012
MissRock
MissRock

I vaskemaskinen *gg* Sorry

Nej jeg sorterer i moerk, hvid, lys, sengetoej, haandklaeder.

Det meste af toejet faar 40 gr, det tager 1 time og 9 min

Haandklaeder/sengetoej faar 60/95 gr, lidt forskelligt, det tager vist knap 2 timer

Boernenes skoleuniformer faar 40 grader, men paa en hurtig vask der tager 43 min

10-05-2012
schweizmor
schweizmor

Nøjagtigt som mykle, bortset fra at vi ikke har noget speed program:-)

09-05-2012
Expa
Expa

Almindeligt tøj sorteres i mørkt, kulørt og hvidt/meget lyst. Vaskes ved 40 grader. Min maskine kan tage 8 kg, og så tager økonomiprogrammet 3½ time (men så er alt også RENT). Er der under 4 kg bruger jeg speed-programmet 40 grader som varer en times tid.

Håndklæder, klude, sengetøj mv. vaskes på 60 grader og igen økonomiprogram - og er det kun rengøringsdamens klude (og hun bruger alligevel en hel del *GG*), så er det speed-program 60 grader (lidt over en time).

Uldtrøjer/sart stof (ikke det vi ejer mest af *LOL*) vaskes på uldprogram - har så ikke brugt det endnu på min nye maskine (fra slut februar).

09-05-2012
Myklemyr
Myklemyr
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...