Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Så er det overstået :-(

I går fik jeg foretaget min kirurgiske abort :-( Jeg hadede hvert minut af dagen, men alt er gået som det skulle. Selvom jeg blev rigtig syg af narkosen, og kastede alt mad og væske op som jeg fik bagefter. Den første halve time efter jeg vågnede, brugte jeg på at tude over det jeg vidste var sket med min krop. Det var en hård dag :-( Jeg har ikke ondt for neden, men til gengæld har jeg SÅ ondt i halsen, nakken og min brystkasse, føler at jeg har haft en kæmpe slange ned gennem halsen, men det fik jeg ikke noget svar på, om jeg havde haft. Jeg har også ondt i ryggen, men tror nu mest, at det er fordi jeg brugte det meste af min dag i går på at ligge og sidde. Sidst men ikke mindst, så er jeg træt træt træt. Min datter på 4½ år har insisteret på at blive hjemme i dag for at passe på mor, så det har hun fået lov til. Håber i andre havde en bedre dag end mig i går.

10-05-2012
julebaby
julebaby

Min dejlige datter har vartet mig op med tæpper, hentet kakao og bolcher i køkkenet ( til gengæld for lidt chips ;-))

Jeg synes også det er mærkeligt at man ikke bliver informeret om det, har da trods alt snakket med 3 læger inden indgrebet, og fået udleveret en brochure, hvor det heller ikke stod i. Jeg spurgte under opvågningen men fik ikke noget svar ( eller også kan jeg ikke huske svaret pga bedøvelsen ).

Psykisk har jeg det faktisk fint, bedre end jeg havde forventet, jeg skal bare have blødningen til at stoppe helt ( bløder nu ikke ret meget ), og så vente på min mens, så vi kan komme i gang igen :-)

10-05-2012
julebaby
julebaby

Tak for kram og tanker, det varmer meget.

Jeg har det fint nok, og er egentlig bare glad for at det er overstået, så vi kan komme videre med vores liv.

Jeg har haft ringet til sygehuset, og fik at vide, at jeg har haft en tyk slange nede i halsen (intuberet) for at hjælpe mig med at trække vejret under indgrebet, og derfor er smerterne i nakken og halsen som de er. Så jeg lever af strepsils og panodil efter aftale med lægen jeg talte med.

10-05-2012
julebaby
julebaby

Kram og masser af tanker herfra.

10-05-2012
Ebis
Ebis

Tanker herfra .....

10-05-2012
schweizmor
schweizmor

Surt, vejret må passe på humøret. Håber du hutig er ovenpå igen. Tanker herfra

10-05-2012
bonnieogmads
bonnieogmads

Kram.......

dejligt med en så omsorgsfuld datter til at pleje sin mor, jeg håber at det kan få tankerne lidt på afstand:)

K.Jannie

10-05-2012
janniesevik
janniesevik
Barn på 3 år og 8 måneder

Kan ikke gøre meget andet end at sende dig et stort kram og mange tanker.

10-05-2012
Myklemyr
Myklemyr
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...