Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Jubiiii.... har testet positiv i dag

Det er helt vildt. Smed p-pillerne for under 5 uger siden, fik min mens den 12. april og har i dag testet positiv. Tør jeg virkelig tror på det?? Kan man virkelig teste postiv så hurtigt? Havde bare sådan en fornemmelse af at være gravid, da jeg begyndte at få underlige jag i underlivet, når jeg nyste og spænding i brysterne - tegn som jeg husker fra sidst.  Jeg skulle først have min mens i dag, så er i princippet ikke gået over tid, men jeg kunne ikke dy mig for at teste, og der var ikke bare to svage streger, men to FEDE streger, så mon ikke den er god nok :-) Til dem der kender mig irl, tys tys... det er naturligvis stadig en hemmelighed lidt endnu...

10-05-2012
Bruxmor
Bruxmor

Weee hvor dejligt........ Tillykke!!!*S*

11-05-2012
janniesevik
janniesevik
Barn på 3 år og 7 måneder

Ja, det er dejligt, når det er sådan. Jeg har ønsket at blive gravid længe, men synes jeg ville vente til vi kom hjem til DK, og vi har da også kun lige fået sat fødderne på dansk grund :-) Det var nu heller ikke planen at det skulle gå SÅ hurtigt, og det var bestemt heller ikke forventet. Eneste ulempe er, at jeg kun har været i mit job i 1 måned, puha, jeg har det så skidt med at skulle fortælle dem, at jeg er gravid. Håber jeg kan skjule det længe nok til at prøvetiden er ovre, for ellers er det da ikke sikkert, at de vil beholde mig.

11-05-2012
Bruxmor
Bruxmor

Wiiii! Tillykke! :)

11-05-2012
Lofl f
Lofl f

Er stort tillykke herfra også

11-05-2012
forte
forte
Barn på 3 år og 1 måneder

Tillykke :)

11-05-2012
schweizmor
schweizmor

Vi kom hjem til Danmark 1. april og det var den dag jeg smed pillerne :-) Min mand arbejder stadig halvdelen af tiden i Bruxelles, men er ved at søge job i DK. Og nej, vores hus når ikke at blive færdigt til januar, hvor termin vil være, det bliver formentligt klar til indflytning i marts. Men det er ok, vi bor fint i vores lille hyggelige rækkehus, som vi har lejet.

Puha, sikke meget der skal ske, men det er så skønt. Jeg er meget glad. Synes det er så vildt, at man bare kan mærke på kroppen så tidligt, at man er gravid. Det gik også stærkt første gang, så vi må bare passe godt sammen. Det var et af mine ønsker for i år, og nu er det indtil videre gået i opfyldelse, så håber jeg bare, at det hele går godt med maven fra nu af.... Mathilde når at blive 3 år og 8 måneder, det er en meget fin aldersforskel.

10-05-2012
Bruxmor
Bruxmor

Stort tillykke - endnu en til januar-gruppen:)

10-05-2012
LouiseP1
LouiseP1

Tillykke med det:-)

10-05-2012
bonnieogmads
bonnieogmads

Skønt! Tror da godt man kan sige tillykke! :) Det er sgu da fedt at det er gået så stærkt.. :)

10-05-2012
MissRock
MissRock

Hvor dejligt tillykke.

Er i flyttet?

10-05-2012
Tobiasmor
Tobiasmor
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...