Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

øhhm, hvad skal jeg dog vælge?

Jeg var til jobsamtale i går, som efter min mening gik godt..  mine arb. tider ville blive mandag 11-19.15, tirsdag fri, onsdag 11-17.45, torsdag 11-16, fredag 13-17 og hver 3. lørdag, om jeg får det så betyder det 5min gang til arb og mere tid til børn. MEN min chef har i dag tilbudt nye arb tider, pt er jeg 8-15 til arbejde hver dag fri hver lørdag + 2 timers køring hver dag.. De nye tider bliver man- og tirsdag 8-15, onsdag 8-14, torsdag 9-14 og fredag 9-13 og fri hver weekend..  så nu for jeg lige meget tid med børnere uanset arb. plads, hvor svigermor enten afleverer 3dage om ugen ELLER henter..  Hvad ville i vælge, tidligt fri hverdag og fri weekend med 2 timers køring hver dag, eller arb sent 3 dage om ugen, en fri dag og arb hver 3. weekend og 5min gang..

10-05-2012
laksepige
laksepige

min kæreste sjeler og er hjemme ca halvdelen af året, så når han er hjemme er han lige om hjørnet hos børnerne om det skulle ske et eller andet.

Mit nuværende job er jeg meget glad for kolleagerne, men det ved jeg ikke om det nye plads. Jeg har nu frugt og gørnt området og jeg elsker det, det andet bliver tøj, non food og kostmetik hvilket jeg ikke er såå begejstret for..

Nej jeg kan desværre ikke få andre tider på længere sigt om jeg vælger det, da han syns at alle skal arbejde lige med eller uden børn. 

Økonomin bliver nogen lunde det samme, 2 timers forskel men hvor jeg er nu er det tit at vi får nogle gode tilbud, f.eks 15 stk blandet kød for 400kr, når en vare er brudt op kan tage med hjem osv, frugten er fri det hjælper på økonomin ;) men det kommer så ikke være på den nye.

Men det er det med kørslen som giver mig store overvejelser, men tror og syns selv at mit nuværende bliver bedre på længre sigt da vi har mere "frie regler" der.

10-05-2012
laksepige
laksepige

Det kommer helt an på, om du har det godt på din nuværende arbejdsplads:-) Vil sige, at kun du kan sig om du har lyst til at blive eller ikke.

Jeg har selv 1 time til arbejdet, det har min mand også. Nu hvor vi har fået en dreng, er mit liv for kort til 2 timers kørsel hver dag. Meeeen var jeg noget gladere for mit job, ville det nok ikke gøre mig noget:-)

10-05-2012
bonnieogmads
bonnieogmads

Ville helt klart vælge det sidste det lyder som en holdbar løsning på sigt.

Og så har du også mulighed for at hygge med familien i weekenden.

Det lyder også som om din chef nødigt vil af med dig og det er jo også positivt;)

10-05-2012
Tobiasmor
Tobiasmor

så kan jeg lige nævne også at min chef sagde i dag at "den anden" havde spurgt ham om lov til at tage mig fra ham, da han meget gerne ville sætte mig..

10-05-2012
laksepige
laksepige
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...