Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Så skal vi hele møllen igennem igen:'(

Min mand fik for snart 5 år siden konstateret testikelkræft.. Han fik det fjernet og går til kontrol 2 gange om året, men der har heldigvis intet været siden!!! Han har så været til sit 2. sidste kontrol idag og de har fundet en knude:( Lægen mener umiddelbart ikke det er noget, men samtidig synes han det er lidt mærkeligt.. Så nu skal vi hele møllen igennem en gang til med scanninger, uvished og bla bla bla.... Jeg magter det virkelig ikke... Her sidder jeg på mit arbejde, er gravid i 6. uge og kan intet stille op udover at vente... Hvor er det dog frustrerende!!! Jeg havde bare lige behov for at komme ud med det - synes verden bliver ved med at komme med den ene "prøvelse" efter den anden.. Hvor er det uretfærdigt!!! Louise 5+2

11-05-2012
LouiseP1
LouiseP1

Kram og tanker i en svær og ulidelig lang ventetid. Ønsker det bedste for jer!!!

11-05-2012
Myklemyr
Myklemyr

Vi er rugtig gide til at snakke med hinanden om det og give plafs til at være ked af det osv... Vi har jo som sagt prøvet det hele før, så det er ikke nyt for os.. Vi har fundet ud af at knuden ikke sidder 'på noget' og det er gide tegn. Så vi er optimistiske nu - det er man bare ikke lige i det øjeblik man får det at vide.

Mange tak for jeres varme tanker og kram.. Det betyder rigtig meget, at man kan få lov til at få lidt luft her:)

11-05-2012
LouiseP1
LouiseP1

Uanset hvad, så håber jeg virkelig I har nogen(eller hinanden) der støtter jer. Noget møg med alle de tanker, og det gør det sikkert ikke bedre, at du er en hormonbombe lige nu(ment meget kærligt).

Hvorfor f..... skal sådan en læge nævne at det er mærkeligt, hvis han ikke er bekymret!Det kan han ikke være bekendt! Han burde da vide, at det sætter hele virvaret igang af følelser...

I hvert fald de bedste tanker herfra!

11-05-2012
bonnieogmads
bonnieogmads

Åh nej. Håber virkeligt at det er noget harmløst og at I får vished snarest.
Krammer herfra.

11-05-2012
Lykken
Lykken

Det også en forbandet sygdom :( Håber det bedste herfra!

11-05-2012
Desiree87
Desiree87

Åh, hvor må du have det hårdt lige nu. Og selv om det er et hårdt slag, så er det, som Hovslund siger, jo rigtigt godt, at han gik til kontrol. Men forhåbentligt er det ikke noget alvorligt.

Mange tanker til dig!

11-05-2012
Lofl f
Lofl f
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...