Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Bækkenløsning

Hey. Jeg har haft en ret uheldig gravititet ind til videre, jeg startede med at have ekstrem kvalme i 4 måneder, samtidig med det er jeg kronisk forkølet, skal jeg heldigvis til en specialist med på onsdag, men kræft eddeme om jeg ikke også i uge 20 får bækkenløsning!!.. Har på intet tidspunkt nydt at være gravid, jeg bryder sammen mere og mere nu fordi jeg tror ikke jeg kan klare den helt til oktober sådan her, smerterne i bækkenet er så slemt at jeg ikke kan noget, jeg har en stor rottweiler der kræver en del lange turer, der får jeg heldigvis hjælp af familie, men det gir mig så dårlig samvittighed da Emma som hun hedder er min lille skat og vil gerne have hun har det godt, men værst af alt er at jeg ikke kan sove om natten for smerterne, og har først fået en tid hos kiopraktoeren her d. 21 der er jo så længe til når det gør så ondt..  Men er der nogen af jer der har bækkenløsning der muligvis har lidt gode råd til at mindske smerterne på??? jeg er meget desperat selv de mindste råd blir takket med kyshånd!

11-05-2012
Desiree87
Desiree87

Hvor er i alle sammen søde til at skrive, tusind tak skal i have, jeg har taget det hele til mig og skal til fysio her på mandag så håber jeg at jeg kan få lidt mere hjælp, for synes det hele er så ulidligt lige nu, værst af alt er Emma (hunden) som går og piver hun forstår ikke jeg ikke er i stand til at hygge med hende som før.. men fik et par krykker som jeg kun må bruge når jeg skal ud med hende netop for at stadig kunne komme lidt ud og nyde skoven med den lille dame.

Men har taget nogle dage hvor jeg enten gik, stod mere op, sad, og lå.. og ind til videre er det faktisk det at sidde ned, der har været bedst afslappende på mit bækken, bare ikke hvis man har benene over kors :/ men stå og gå, den kan man blive straffet for når man så skal i falde til ro senere..

14-05-2012
Desiree87
Desiree87

(du kan blive henvist til og bevilget fysioterapi ved din egen læge)

11-05-2012
Mama-K
Mama-K

De anbefalinger du allerede har fået er gode.

Derudover skal du finde en god, solid pude (el. evt. ammepude) og den skal du sove med mellem benene hver nat. Tænk på altid at være symmetrisk! Dvs. når du fx ligger på siden og sover falder dine knæ nedad - hvor de bør have en hoftebreddes afstand imellem sig. - Derfor puden!

Jeg havde selv bækkenløsning og jeg nød BESTEMT heller ikke at være gravid! GUD hvor var det hårdt og min stakkels kæreste måtte klare ALT fra vasketøj og støvsugning til indkøb og madlavning. Da det var aller værst måtte han endda hjælpe mig ud af sengen og på toilettet!! :-(

Første nat jeg sov med ammepude mellem benene kunne jeg mærke forskel.

Udover de råd du allerede har fået, vil jeg bare sige: TAG DEN MED RO! - Ellers bider det dig i r*ven senere... Prøv på at gøre det behageligt for dig selv, tag nogle lange varme bade, plej dig selv så godt du kan. Få nogen til at massere dig.

Jeg blev henvist til en fysioterapeut og bevilget tilskud dertil. Hun var god. Og hun lånte mig et trokanderbælte. Det kan hjælpe til at "holde sammen" på bækkenet (sådan føles det).

Hvis du har bare LIDT kræfter til det, vil jeg råde dig til både at træne dine baller og ryg og også at få strukket begge RIGTIG godt ud !! Det vil komme dig til gode senere i graviditeten!!

Desuden går rigtig mange til gravid-svømning og hvis du kan komme til det i et varmtvandsbassin kan det virkelig gavne dig. Jeg fik ikke selv vanvittig meget ud af det, men næsten alle, jeg kender med bækkenløsning har været rigtig glade for det!! Så det er bestemt værd at prøve, hvis du kan komme til det!

Håber, du kan bruge mine råd. Jeg ved 100% hvad du går igennem og det er bare NO FUN. Pas godt på dig selv (og din krop!) - og hold humøret højt når kroppen svigter ;-)

Håber du trods alt kan nyde at blive stor og flot, rent mentalt, selvom det fysisk ikke er sjovt.
Held og lykke !!

11-05-2012
Mama-K
Mama-K

Puuhaaa lyder som mig, startede også med voldsom kvalme 24/7 i første trimester, heldigvis forsvandt det endeligt :-D Men nu døjer jeg også med bækkensmerter, og min læge har anbefalet at jeg bare skal slappe af hele tiden, så nu går jeg sygemeldt og er næsten sengeliggende .. Det er virkelig hårdt at bare gå der hjemme og man må og kan næsten ingenting pga. bækkenløsning .. bare tanken om at jeg skal gå med bækkenløsning til juli, tager næsten livet af mig .. Men prøver på at se på den lyse side :-) Får en skøn lille dreng og det varmer og får humøret lidt op igen :-) Og så har jeg en skøn mand, der forstår mig fuldt ud og gør næsten alt for mig, selvfølgelig er det virkelig dejligt, men føler også lidt at han gør FOR meget, men at han vil gøre det og forstår mig, varmer virkelig :-) Så kan godt se hvad du går igennem :-)

11-05-2012
phillicia
phillicia

det bare ikk fair man skal få det så tidligt, for det er godt nok ulidligt. bare det at række ud efter et glas på stuebordet kan jeg ofte have problemer med, men min manglene søvn pga det er det der tager hårdest på mig :(

Ja jeg er også sygmeldt, er bygningsmaler, ville ikke kunne klare 1 time på job.

Men rart at høre man ikke er alene om det så tidligt, selv om jeg ikk ønsker det for nogen andre, men ødelægger det ikke mange ting for dig i din hverdag??

11-05-2012
Desiree87
Desiree87
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...