Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Plukveer?

Hej alle! Jeg er simpelthen så dårlig til at finde ud af hvornår jeg har plukveer.. I går da jeg var til jordemoder sagde hun jeg havde en da hun mærkede på min mave.. Og i dag har jeg haft det lidt skidt.. Har frosset lidt, er begyndt at få lidt morgenkvalme igen og måtte endda sove til middag hvilken jeg aldrig gør.. Men sagen er den at min mave har været ret hård i dag så jeg går ud fra at det er plukveer.. Men de skal da ikke komme så tit og over hele dagen eller? Skal jeg være bekymret eller? Jeg kan desværre ikke komme det nærmere end at jeg har lidt ondt i maven i dag og at min mave som sagt bliver hårdere end den plejer.. Nogen der kan hjælpe?? Vh Malene

11-05-2012
Pussar
Pussar

Dejligt at det gik godt! Håber i får sovet lidt ;-)

15-05-2012
Pussar
Pussar

Dejligt! Krydser fingre for lille Ea! :-)

14-05-2012
Pussar
Pussar

Ja når du ikke hørte noget, så må det være ok det hele. Bliver da spændende at høre om han vokser som han skal.... Men hvorfor skulle han ikke gøre det. Men må da stadig have været noget af.en forskrækkelse.....

Hvis vi er så heldige at få flere efter ham her. Ville jeg da gerne have en pige. Er lidt i undertal herhjemme, og bliver mere når Johan kommer til verden. For så er der Johan, min mand og 2 hankatte. Men de er jo alle dejlige.

14-05-2012
forte
forte
Barn på 3 år

Ej for pokker! Det var da godt at alt var som det skulle være, JanniLP :-)

14-05-2012
Pussar
Pussar

Der har min jm ikke snakket så meget om. Men den er tit meget hård i kortere tid....
Jeg er virkelig begyndt at glæde mig til Johan kommer til verden så vi kan lærer ham at kende..... Så deter godt at der kun er ca 7 uger til termin.....

14-05-2012
forte
forte
Barn på 3 år

Bland dig bare alt det du har lyst til, Forte :-) Det er du velkommen til :-) Og ja har også lagt mærke til at der er rigtig mange drengebebser i juli gruppen :-) 

Men jeg er altså heller ikke god til at mærke plukveer.. Man bliver så let i tvivl :-) Men når jordemoderen siger jeg har dem så må det jo passe hihi :-) bliver også mere bevist om hvordan de føles eller hun har nævnt det :-) Har altid fået at vide at ens mave bliver "hård som sten" Men det er min altså aldrig blevet :-) den er hård ja.. meeeen... :-)

Vh Malene

13-05-2012
Pussar
Pussar

Håber det er ok at jeg lige blander mig.....

Skønt at læse om de forskellige ting i har skrevet.

Og det virker til at Ea er en sej lille dame med ben i næsen, der har skulle meget igennem. Håber da det er det sidste.... Så i alle kan nyde lillebror når han kommer.

Der er rigtig mange drenge i juli gruppen....

Herhjemme regner de med Johan kommer i juli, jeg er fra august og manden fra september......

Jeg er ikke sikker på om jeg har haft plukveer..... men ud fra noget af det i skriver, tror jeg det....

Har termin den 4/7

13-05-2012
forte
forte
Barn på 3 år

30 kg? Wow, det er sørme flot! Hatten af for dig :)

12-05-2012
Pussar
Pussar

Motion er godt.. Det er Jeg bare ikke god til.. kan ikke gå særlig langt før jeg får ondt i den ene side, ligesom sidestik.. Hehe.. nu har min kondi aldrig været god og har altid været undervægtig.. Men stadig vil jeg godt lige bare have lidt motion inden fødslen.. det har jeg jo hørt skulle være så godt :)

12-05-2012
Pussar
Pussar

Åh du lyder til at være hårdt ramt i din graviditet :) træls.. jeg døjer heldigvis ikke med så meget men det irriterer mig jeg ikke kan hvad der passer mig rent havemæssigt osv. For pokker hvor er det svært at være vant til at klare altid selv og nu er jeg afhængig af at andre hjælper :) glæder mig så meget til at komme ordentligt på plads så jeg kan slappe af igen ;)

12-05-2012
Pussar
Pussar

Ja jeg venter en dreng :) og så er både min kæreste og jeg vinterbørn.. dog er Det ikke derfor vi venter én lille til sommer.. jo altså kæresten kunne godt tænke sig et sommerbarn men jeg har været ligeglad.. men nu kan jeg godt se det er smart, bare tanken om at skulle tage vinterstøvler af og på hele tiden med mave på.. Puh.. synes jeg døjer nok med almindelige sko ;)

Av for den, alt det lille Ea har været igennem.. lyder som en hård periode :(

Spændende hvem af os der føder først ;) jeg håber også på en nem fødsel.. kan godt frygte den lidt nogle gange.. hvad pokker har jeg rodet mig ud i ;) Ja der er jo ingen vej tilbage nu :)

12-05-2012
Pussar
Pussar

.. Forresten kan det passe jeg så et sted at du havde termin d. 21/7? Jeg har d. 22/7 :-D

12-05-2012
Pussar
Pussar

I know! :-) Men håber da jeg i det mindste kan finde ud af det :-D Har da passet en del børn efterhånden men det er nok ikke helt det samme ;-) Slet ikke når han er så lille :-) Dem har jeg ikke den vilde erfaring med :-) Men man lærer det jo nok :-D

12-05-2012
Pussar
Pussar

Hehe de er tidligt på den, de små :) jeg prøver at nyde det men mine hormoner er helt crazy for tiden.. der skal hænges lamper op i disse dage.. og jeg hader det bare! er SÅ bange for at de ikke hænger lige osv. at være perfektionist bliver ikke nemmere af at være gravid :)

12-05-2012
Pussar
Pussar

Åh nej jeg kan godt forstå tiden tit ikke er til at slappe af når man har sådan en lille én der kræver ens opmærksomhed :) men nu er der ikke mange uger til juli :) i går sagde min jordemoder til mig at jeg skulle huske og nyde den sidste tid som gravid.. kan bare tit ikke se det romantiske i at være gravid så ved ikke om jeg kommer til at savne det så meget ;) lyder som en god idé at gå tidligt i seng! sov godt :)

11-05-2012
Pussar
Pussar

Sådan er det også lidt her.. jeg er den der er mest praktisk anlagt :) men nu har jeg altså smidt mig på sofaen og skrevet en seddel til kæresten hvad jeg gerne vil have hentet ude fra køkkenet hi hi..:) kan kun forestille mig hvordan det må være og have et barn i forvejen.. Puh.. jeg venter den første :) håber også du får slappet nok af så dine plukveer forsvinder lidt igen..:)

11-05-2012
Pussar
Pussar

Åh jeg må jo nok indrømme at jeg har haft meget om ørerne den seneste tid.. vi er lige flyttet i rækkehus for en uge siden og selv om jeg ikke løftede så meget så har jeg haft meget andet jeg så skulle tænke på.. måske er det en forsinket reaktion jeg har fået.. for har godt ikke haft det helt super i dag.. men tusind tak for dit svar :) træls du er deltidssygemeldt med alle de plukveer! Jeg går ledig lige nu.. jeg må bare tvinge mig selv til at slappe fuldstændig af i weekenden, selvom jeg havde planlagt at jeg skulle have styr på haven..

11-05-2012
Pussar
Pussar

Ja det er plukveer når maven bliver hård. Så er det tegn på du skal slappe af. Jeg anede heller ikke det var plukveer før til aller sidst i min graviditet.

11-05-2012
NadiaP1
NadiaP1
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...