Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

hader mandens bedste ven!!!

og det er fandeme hårdt til tider.. vi har nu været sammen i 6,5år og kunne straks mistænke hans bedste ven som en kæmpe stor ego idiot!! Vi bor til leje, har to små børn og faste udgifter på omkring 15000 om mdr. Han ven er godt lønt, bor hjemme hos sine forældre (30år) og har SLET ingen udgifter, hans penge ryger til poker, cigaretter, øl og at købe damer.. Og han har ALDRIG råd til noget når han får en fin ide (syns han selv) så ringer han til min kæreste om de ikke skal købe det sammen og min kæreste svarer HVERGANG ja, uden at drøfte det med mig EFTER køb. De har købt motorcykel, campingvogn, båd osv samme. det er altid dyre ting det er tale om, min kæreste sætter i stand bruger vores penge på det (han ven betaler intent og hjælper slet ikke til istandsætelse, som ofte løber op på 5000kr+) men når det skal sælges så SKAL han have pengerne i hvertfald halvdelen... når de begge to er hjemme, (hvilket de er to mdr atgange hver 3.mdr + de arb sammen) så er det på hans kommando om vi sidder og spiser aftensmad eller er et eller andet sted som familie jamen så er det selvfølgelig at min kæreste tager afsted fordi hans ven kan ikke vente til vi er hjemme eller børnerne er lagt. Når det skal kørest langt så kommer det ikke på tale at han lægger bil til (har han altid mulighed for) eller giver et tilskud til bensin. Han har enda spurgt om lov at låne penge af os til cigaretter og øl.  Nu er de begyndt på noget pjat at grave guld (finder tit gamle gofe sager) men det er min kæreste det laver alt arbejde og han tager alt det funde med hjem og praler af hvad godt arbejde er gjort.. ooooooog mange mere ting. Ønsker han af helvede til altid, og syns det er dårligt af ham at min kæreste altd skal betale da vi har to småbørn + fasteudgifter og han har INTENT

11-05-2012
laksepige
laksepige

snakken med mand er taget flere gange.. Ja i har rigtig om det er kæresten som opfører sig uansvarligt, men føler alligevel at jeg hader vennen da han driver kæresten med hele tiden. SOm en skrev så er hans ven et stort forkælet barn..

Vi har også store problemr i vores forhold lige pt, at det hjælper ikke meget på vennens opførsel for MIT vedkommende, men for min kæreste er det dejligt.

12-05-2012
laksepige
laksepige

Siger som de andre. Tag en snak med Din mand. Det er der store problem ligger.

12-05-2012
emmamathilde
emmamathilde

Han lyder umiddelbart uansvarlig! Hvorfor f....... lader din mand sig rive med? Ved din mand, at du har det sådan?

Hader at andre ikke rigtig kan finde ud af, hvor grænsen går. Så jeg føler virkeligt med dig! Tror i hvert fald ikke, der vil komme noget godt ud af, at du siger det til vennen. Skal han have noget af vide, bør det være din mand, der fortæller manden, hvor rænsen går...

Håber virkeligt at din mand er enig med dig og forstår dig!:-)

12-05-2012
bonnieogmads
bonnieogmads

Måske du "hader" din kærestes ven, fordi du ikke tør konfrontere din kæreste med "problemet" for i bund og grund,så er det jo din kærestes ansvar.. Vennen skal da ikke ha ansvaret for børn og økonomi, som ikke er hans..

Synes det lyder til at din kæreste har brug for en lille opsang om priotering af sjov vs. fornuft..

Jeg har også haft en kæreste,som brugte alle "vores" penge på pjat og ubrugelighed! (han brugte sine egne penge,så jeg alene stod for at forsørge os og betale husleje osv.) Det er da røvtræls! Men hvis du ikke fortæller din kæreste hvad du forventer,så ved han det ikke!

12-05-2012
MissRock
MissRock
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...