Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Baby og begravelse?

Hej med jer Vi har desværre mistet min kærestes farfar, og skal derfor til begravelse i næste uge. Vores datter er 7 uger gammel, og begravelsen finder sted ca 50km fra hvor vi bor. Det er en lang tur for hende, og hun bliver ammet fuldt, så det ville skulle times ret godt. Men er bare sådan i tvivl. For det larmer jo en del i sådan en kirke, med orgel osv. Og hvordan skulle man lige gøre efter kirken til selve begravelsen udenfor, og i det her vejr.. Og hvis hun blev sulten midt i det hele, for kan jo ikke engang malke ud, og varme det til hende.. Hvad ville i gøre? Tage med eller blive hjemme?

12-05-2012
Kirsten44
Kirsten44

Tak for alle jeres svar og råd:-)

Vi var til begravelsen idag, og det gik så godt som sådan en dag nu kan gøre.
Det jeg frygtede mest var, om lillepigen ville være helt umulig i kirken. Ikke mindst fordi vi er igang men 5 ugers tigerspringet, så vi har haft nogle ret urolige dage på det sidste. Så vi aftalte, at jeg satte mig tæt på udgangen, så jeg kunne smutte ud med hende, hvis det gik helt galt, af hensyn til de øvrige i kirken. Men hun var helt eksemplarisk, og sov fra det hele. Både køretur, kirke, afsked og kaffe/kage bagefter. Så alle mine bekymringer blev heldigvis gjort til skamme..

Kirsten

16-05-2012
Kirsten44
Kirsten44

Vi kom hjem fra sygehuset søndag, mandag døde min bedstemor, så vi var til begravelse med en på 10 dage, hun sov fra det hele og opførte sig helt normalt. Og ja var hun vågnet i kirken, havde jeg ammet hende. Men på dagen vidste jeg at jeg sandsynligvis ikke skulle amme i kirken, da hun skulle ammes hver 3.-4. time.

13-05-2012
Randi2010
Randi2010

Tak for jeres svar.

Jeg er helt indforstået med, at det bliver på babys præmisser. Hvis det bliver nødvendigt, må jeg bare gå med hende, og finde et sted jeg kan amme hende. Lige umiddelbart er der ikke rigtig nogen deroppe der kan tage sig af hende, da de også er med til begravelsen.
Har også tænkt, at hun måske kunne stå og sove i våbenhuset, men hun er bare ikke så god til at sove i sin barnevogn endnu, og gider SLET ikke ligge i den, hvis hun er vågen. Så ved ikke helt om det overhovedet et forsøget værd..

12-05-2012
Kirsten44
Kirsten44

Tak for dit svar:-)

Vil jo også gerne med, for at sige farvel og støtte min kæreste. Tænker bare at det ikke bliver så nemt igen. Men det må vi jo bare finde ud af. Hvis hun slet ikke vil være med til det i kirken, så må jeg jo sætte mig ud i bilen med hende, så længe det varer.

Da de netop bor lidt længere væk, og ikke så nemt har kunnet komme ud, og vi i den anden ende, har haft lidt problemer med amningen og brystbetændelse. Så bliver det også første gang oldemor skal møde vores datter. Det er lidt trist, det skal være under sådanne omstændigheder. Men det giver også endnu mere grund til at vi skal afsted synes jeg..

Kirsten

12-05-2012
Kirsten44
Kirsten44

Hov, jeg fik ikke sagt det vigtigste!! :-P

- Hvis baby skal kunne klare sådan en lang tur og så mange mennesker, så skal hun kunne finde 1000% tryghed hos sin mor når hun har brug for det! - DERFOR skal du føle dig helt tryg ved situationen, hvis I skal med. Men hvis du er det, så siger jeg GO FOR IT :-)

12-05-2012
Mama-K
Mama-K

Jeg ville tage med - vel vidende at jeg måske måtte gå undervejs. Hvis baby skriger, ville jeg gå med det samme. Så må du ud i bilen og amme.

Hvis du føler dig tryg ved at det er på baby's præmisser og er ok med at du måske skal smutte midt i det hele, så tag med.

Som Helene også siger, er det sikkert rigtig livsbekræftende for alle andre, at se et lille spædbarn! - Hvor ét liv ender, starter et nyt. Og det vil sikkert bringe et lille smil på folks læber, trods nogle grimme omstændigheder. :-)

12-05-2012
Mama-K
Mama-K
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...