Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Mallorca???

Er der nogen der har været på ferie på Mallorca for nylig? Vi skal afsted i juni med vores datter på 1½ år og vil bare så gerne høre om andres oplevelser. Hvad fik i tiden til at gå med? Hvordan forløb flyveturen? Hvad sagde jeres børn til varmen? osv osv - fortæl fortæl :-)

12-05-2012
Carinschen
Carinschen
Baby på 7 måneder

Ejj hvor skønt at høre at i har haft så god en oplevelse :-)

Jeg har lidt sommerfugle i maven over at skal afsted, men glæder mig helt vildt så vi må bare tage en ting af gangen. Man er jo lidt på udebane i fremmede land. :-)

Hvordan gik det med at få jeres barn til at sidde stille i flyveren?? Tænker at det må være svært at forklare at vi skal sidde stille her i tre timer. Har også tænkt på det med nyt legetøj og nogen rosiner :-)

Hvad med dernede, var i ude og se en masse eller var det stille og rolig afslapning?

12-05-2012
Carinschen
Carinschen
Baby på 7 måneder

Hvis for nylig også gælder for 1½ år siden, så har vi været afsted ;-)

Vores datter var så 2½ da vi var afsted, vi købte et nyt stykke legetøj til hende, som hun fik i flyveren, turen gik fint derned selvom vi fløj efter hendes sengetid. Alt var jo nyt og spændende.

Dernede var alt fantastisk, og hun klagede ikke en eneste gang over varmen, og vi havde ingen problemer med at få hende til at sove til middag ( de fleste dage sov hun på værelset, som var køligt, og en enkelt eller 2 dage sov hun i klapvognen i skyggen ). Vi fik badet et par gange i poolen, men det var for koldt ( i slutningen af oktober ) for poolen var ikke opvarmet.

Hun tog alt med maden i stiv arm, og smagte gerne på alt hvad buffeten indeholdt. Hun fik drukket en masse vand og sodavand og spist en masse is ( vi havde all-inclusive, og ville ikke have undværet det med et lille barn )

Turen hjem var også over sengetid, hun faldt i søvn efter en halv time i luften, og sov også da vi landede.

Hvis jeg har glemt at svare på noget, så spørg endelig :-)

Hilsen en familie der drømmer om en tur til Mallorca igen - meget snart :-)

12-05-2012
julebaby
julebaby
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...