Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Får I morsdags gave?

Jeg sender altid en blomst til min mor, og min mand søger altid for at der er lidt fra vores datter. I år har jeg fået et par fine t-shirts :)

13-05-2012
karen26
karen26
Barn på 3 år og 11 måneder

Jeg har kun en lille søn på 16 mdr. Da han ikke selv kan give gave endnu kom manden med en mega flot d&g ur fra min "søn" og en flot buket blomster fra ham selv :-) det var rigtig sødt..

13-05-2012
Fisken1985
Fisken1985

Her må jeg vente et år...... Johan skal lige ud først..... griner

Men der bliver brugt både mor og fars dags gaver i begge familier. Min bonusmor fik hendes gave i sidste uga da vi var de. Et morsdagshjerte fra Rosendahl, Min mor får også et, skal se hende torsdag eller fredag, så hun får det der. Min svigermor er helt tosset med haveroser, så vi skal ud og købe til hende i morgen, inden vi skal spise derovre i morgen aften.

Til farsdag ved vi allerede hvad min far skal have........ hans grillstarter gik i stykker sidst vi var der, så han får en ny.... Dog inden fars dag....

Svigerfar skal have en foldeskammel og nok en speciel skuetrækker.......

13-05-2012
forte
forte
Barn på 3 år og 1 måneder

Ja har jeg skam og er så blevet den lykkelige ejer af 3 stk forskellige str. kåhler lysestager sort/ hvid og elsker dem, er faren der har købt og betalt men pigerne var med ved jeg, har bare ikke regnet ud hva dag og hvornår de er købt hmmmm og underligt Cecilie ikk har sladret hun er ellers rigtig god til at sladre om gaver *ggg* Cille 6 år

 

Min mor og svigermor fik hver et rosendahl hjerte, som jeg har lavet som tradition de skal have hvert år for nu af. *s*

13-05-2012
jennifer
jennifer

Jeg fik et sylteglas med Mars bars i. Hele 9 styks. Jasmine kender da sin mor rigtig godt.
Jeg gav min mor en hvid hoptimist med kobolt blå næse. Den blev hun glad for :-)
Vi har også købt en hoptimist i mørk lyserød til Elisabeths aflastningsmor.

13-05-2012
Lykken
Lykken

Jeg har fået den flotteste buket, som mine 3 dejlige drenge SELV har været henne og købe (og de har selv valgt de blomster der skulle i buketten).
Min mor har (i kombination med fødselsdagsgave) fået en billet til en koncert med Katie Melua (min far har også fået en billet i fødselsdags-fars dags gave).

13-05-2012
Muster
Muster

Jeg har fået et gavekort til Matas - og et meget flot billede af mig selv (der er farvet indenfor stregerne), hvor jeg har sommerfuglevinger og blomster i håret :-)))

Min egen mor har fået en buket blomster i yndlingsfarverne (lilla) og min svigermor har fået en ko (med hjerter) fra Cowparade, hun har ønsket sig. 

Min mand får skam også farsdagsgave. Jeg synes ikke, at det er fra mig, fordi jeg nødvendigvis betaler for den og er med til at købe den. Det ER altså fra pigerne.

13-05-2012
Johannesmor
Johannesmor

Lillemand og farmand hentede den fineste buket blomster til mig i formiddag. Elsker at blive værdsat og overrasket. Jeg forkæler også ham, når det er fars dag

13-05-2012
giraffen79
giraffen79

Min mor fik en buket og en ny vase.. Svigermor og og min bonus-mor fik en kærlig tanke og en ekstra hilsen og så skal der skypes i aften.. Det er egentlig ik noget vi går højt op ... Men synes det er lidt hyggeligt.. ;-) manden lavede lækker frokost og har på mest uromantiske vis indvilget i ægteskab,så det er vist min mors dags "gave" ;-) men det er også skønt sådan! :-)

13-05-2012
MissRock
MissRock

Bella på 9 år har plukket blomster og så har Jasmine på 13 år hemmeligheder. Er spændt på hvad det er.
Min mormor, mor og moster kommer og fejre mors dag om et par timer.
Ellers har pigerne gjort fint rent sammen med mig og Jasmine bager kage.

13-05-2012
Lykken
Lykken

Jeg plejer ikke at få noget, men min mand synes vi har haft det rigtig hårdt den sidste uges tid ( dårlig Nf-scanning og abort ), så jeg har fået en super flot kjole jeg kan bruge til diverse fester vi skal til i løbet af sommeren ( starter med bryllup på torsdag ). I morgen eller tirsdag skal jeg til frisør og klippes og have farvet hår, det er ikke sket i 2 år. Frisør turen er min fødselsdagsgave fra manden ( har fødselsdag næste lørdag ), så jeg bliver forkælet lidt ekstra godt for tiden :-)

Min dejlige datter har tegnet en rigtig flot tegning af vores lille familie, hun har endda tegnet blomster i håret og den ene hånd på hende selv og jeg 3

13-05-2012
julebaby
julebaby

Nej, mine børn er ikek store nok endnu. Der er MORS dag, ikke KONENS dag og derfor køber manden ikke gaver fra ungerne. Freja havde pænt spurgt om han ville hjælpe dem med at lave morgenmad på sengen til mig, og det gjorde de så.

Jeg bestemmer også aftensmaden og hvad vi ellers skal lave i løbet af dagen, men ingen gaver...

Min egen Mor har fået en stor æske chokolade og svigermor en ny hårtørrer hun manglede...

13-05-2012
AKBR
AKBR
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...