Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Rensning af Satin-sko??

Jeg har fået et par virkelig flotte stiletter af min veninde, de er betrukket med lilla satin, og passer helt perfekt til min nye kjole jeg har fået af tøsen og manden i morsdags gave. Sagen er, at den ene sko har noget spildt på næsen, det ligner at de er våde ( det er sandsynligvis et eller andet "drinks-noget" der er spildt på den ) Kan man rense dem på en eller anden måde, og evt med hvad??? Og sidst men ikke mindst vil jeg spørge, om man kan købe et eller andet i en skobutik til at gøre skoen lidt mindre med?? De er nemlig lige ½ str for store, så de slipper min fod når jeg går i dem, og føler mig næsten for voksen til at lave samme trick som jeg gjorde som barn med min mors sko, hvor jeg stoppede toiletpapir i næsen ;-) Håber der sidder en med et par gyldne tricks i ærmet, for ellers bliver det bare almindelige kedelige sorte stiletter, og det vil jeg helst være fri for.

13-05-2012
julebaby
julebaby

Tak for tips :-)

Jeg tror jeg prøver med at fjerne det med vand og sæbe, og virker det ikke, så må de en tur i maskinen (måske i et pudebetræk, så jeg ikke ødelægger maskinen )

Vil tage skoene under armen i morgen og gå ind i en sko-butik når jeg alligevel skal ind og finde en frisør der kan ordne mit hår :-)

13-05-2012
julebaby
julebaby

Jeg ville vaske på 40 grader, eller på en "finvask". Hmm.. et par dage alt efter, hvor varmt der er i rummet. Jeg håber det lykkes for dig, og at dine sko bliver fine igen og ikke ødelagte :-) Men jeg tror det er de bedste måde at få dem rene på. Lad mig høre, hvordan det går :-)

13-05-2012
Bruxmor
Bruxmor

Bruxmor:

Hvor mange grader skal de vaskes på?

Hvor længe er de ca. om at tørre??? Skal bruge dem torsdag.

Der sidder en sløjfe på hælen (kan ikke pilles af), har det nogen betydning?

13-05-2012
julebaby
julebaby

Dengang jeg var konkurrencedanser dansede vi også kun i satinsko, og når de var blevet rigtig beskidte så røg de en tur i vaskemaskinen og så kom jeg skobøjler i, når de skulle tørre, så de kunne holde faconen. Det gør jeg også med hvide lædersneakers, converse-sko osv. Det ville jeg prøve, hvis jeg var dig :-)

13-05-2012
Bruxmor
Bruxmor

Slet ingen med gode husmoderråd??

13-05-2012
julebaby
julebaby
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...