Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Fødselsforberedelse

Heej allesammen Imorgen skal jeg til fødselsforberedelse for første gang, og er kommet i tvivl om, man skal have noget med fx papir og kuglepen mm. Håber der er nogle, der kan hjælpe, da jeg helst ikke vil komme uden noget, som den eneste c",)

13-05-2012
LotteSørensen
LotteSørensen

Kommentarerne er fjernet af forfatteren.

15-05-2012
LotteSørensen
LotteSørensen

DitteNielsen: Ja det er over flere gange det her. Med 4 temaer, så der er et nyt tema for hver gang

15-05-2012
LotteSørensen
LotteSørensen

Ja det har du ret i Forte, har også prøvet at spørge nogle af mine bekendte som jeg ved lige har fået børn og det de har været til har også været anderledes og nogle har endda slet ikke fået det tilbudt.

14-05-2012
LotteSørensen
LotteSørensen

Synes godt nok at det lyder som om at der er meget forskel på hvor man bor henne, mht de her kurser...

14-05-2012
forte
forte
Barn på 3 år og 1 måneder

Har idag været afsted og jeg har papir og pen med, men skulle ikke bruge det. Emnet idag var familiedannelse - lidt kedeligt, men fik da mødt nogle mennesker :-)

Næste gang er det om amning

og tredje gang er det om fødsel - Skal dog ikke ind og se fødeafdeling, da de har lukket for dette tilbud på det sygehus jeg er tilknyttet.

Fjerde og sidste gang handler om det at komme hjem.

14-05-2012
LotteSørensen
LotteSørensen

Her var det ikke noget jeg ville bruge tid på igen. Var der det meste af første gang, anden gang meldte jeg afbud, og 3. og sidste gang er først den 31.

Her handlede første gang om amning.... i 1½ time....... med 2 jm der sad og gentog sig selv og hinanden. Og hvis der var nogle der ville spørge om noget.... Virkede det som om at de 2 jm blev irreteret over det.

Anden gang ved jeg det handlede og de forskellige smertestillende man kan få under fødslen. Men det bliver gennemgået med mig ca 3 uger før termin, hos en fødsellæge.... Så derfor meldte jeg afbud.

Den sidste gang ved jeg at vi skal se en fødselstue, og de fortæller lidt om hvad der skal ske når ens veer går igang. Ved ikke om jeg kommer der, det kommer an på, hvordan det går på onsdag, hvor vi skal til noget der hedder "åben hus". Hvor der vidst er mange af de ting vi også ville få afvide den sidste gang.... Så hvis vi ser fødselsstue på onsdag melder jeg nok afbud den 31.

Hvad for emner skal i igennem?

13-05-2012
forte
forte
Barn på 3 år og 1 måneder

Okay tak. Ja der står intet udover de 4 datoer der er og hvilke emner det er vi skal have om. Men kunne jo også bare tage en blok og en skriver med i tasken så har jeg det da hvis det er. Men du skal have tak for dit svar.

- Må jeg spørge, hvad du sys om det? - og om man får noget ud af det? Har en kæreste der ikke er synderlig begejstret for at skulle med, men han støtter mig i det og tager gerne med for min skyld :)

13-05-2012
LotteSørensen
LotteSørensen

Her skulle vi ikke have noget med.
Men ved det er forskelligt fra sted til sted. Men går ud fra at hvis du skulle have noget med, ville det stå i det brev du har fået.

13-05-2012
forte
forte
Barn på 3 år og 1 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...