Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Har du/I en Gifte-ring ;)

Det er muligt der har været en tråd om det før, men husker det ikke og kan ikke finde den i så fald.. ;) Min kæreste har i dag erklæret,at: "vi da godt ka blive gift, hvis det er"  ;) Vi skal "bare" vies på rådhuset og ikke noget stort og prangende bagefter, da ingen af os er religiøse og det primært er for vores egen (MIN) og datterens skyld.. så ikke en masse traditioner og regler (vi laver vores egne), men jeg vil dog gerne ha en ring som symbol på at vi nu bliver lovformeligt ægtefolk.. ;) Man har vel en lille prinsesse gemt i maven.. Mit spørgsmål lyder så på, hvad har I af vielses/forlovelses-ringe?  Er der masser af sten? Er det guld,sølv,stål osv. ? er det en alliance-ring, solitare eller? har både mand og dame en ring? Jeg har selv stået i guldsmed en gang,så jeg ved godt hvad der er LÆKKERT OG DYRT! ;) Men jeg tror bare jeg har forandret mig så meget,at det overhovedet ikke betyder noget mere..  Så nu har jeg brug for lidt input og ideér.. :) Knus Majken, der ikke helt har fattet at manden er tøet op! :D

13-05-2012
MissRock
MissRock

Er overrasket over så mange med titaniumringe, det har vi også og jeg troede egentlig ikke det var særlig normalt, jeg har aldrig mødt andre med titanium-vielsesringe. Vores er blanke med en rille i den midterste 3. del som er ru. Der er ingen sten i.

Tillykke med det forestående bryllup.

26-05-2012
Randi2010
Randi2010

Så har jeg besluttet mig.. ;-) det blev en titaniums ring,med en streg af guld i midten.. Rigtig simpel og med mulighed for at isætte sten i, hen af vejen.. Den matcher de smykker jeg ellers går med og så ka jeg godt lide min egen fortolkning af metallets symbolik.. ;-) den er let og simpel,men solid ,som vores kærlighed.. ;-) jeg glæder mig rigtig meget til at bære den.. :-)

26-05-2012
MissRock
MissRock

Vi har vielsesringe i titanium, ikke særlig brede, men nok lidt tykke. De er helt glatte, og min har en diamant (ægte, med certifikat) for at symbolisere vores datter. Håber at jeg indenfor det næste års tid skal have en sten mere i ;-)

Ringene kostede ikke voldsomt meget, tror vi gav 2400 for begge.

Min mand går mest med ringen, for jeg må ikke have min på når jeg arbejder, men så hænger min i en halskæde i stedet for.

14-05-2012
julebaby
julebaby

karen26 det ka da også gå hen at blive pænt dyrt! ;) hehe.. men synes også det er dejligt med et smykke,som kan videreudvikles.. 

Jeg er helt vild med solitare-ringe, men synes ikke vi har råd til at jeg skal ha en ring der koster flere tusinde (jeg er pt arbejdsløs) desuden har jeg før haft en cleopatra ring,som jeg skildte mig af med,da den var et levn fra et tidligere forhold.. så ønsker jo heller ikke noget der er helt magen til..

Er der nogen der har en sølvring eller bare er ene om at bære ring på ægteskabet? Og når i har sten i, er det så syntetiske, (ex. zirkoner) eller er det ædelstene?

Kan nemlig finde mange fine ringe med sten,men er nok lidt præget fra tidligere og bilder mig ind,at de syntetiske sten mister glansen forholdvis hurtigt?

14-05-2012
MissRock
MissRock

Ja vi har, og fik dem lavet i Egypten. De er af hvidguld og med en rødguldslinjen lidt længere nede end midten, de er lidt brede, da jeg har store fingre, i min er der en brilliant i. Det er meningen at der skal små brillianter i for hvert år vi har været gift, men så langt er vi ikke kommet. Manden skylder efterhånden 5 af slagsen :)

14-05-2012
karen26
karen26

Vi har guldringe, de er dog ikke ens- men er købt som sæt... De er 14karat guld og min er hjerter der er sat sammen hele vejen rundt om fingeren(mener de er fra Aagaard) Min mands er bredere end min og uden hjerter - de har den samme overflad(banket eller sådan noget).. Min blev "normalt" lavet med det midterste hjerte i hvidguld og med brillanter i dette hjerte, men det ønskede jeg ikke, så den er bare ens hele vejen rundt:) Elsker vores ringe:)

Vi har selvfølgelig vores vielsesdato i ringene, men istedet for vores navne har vi valgt at få skrevet 'Elsker at elske dig' da det er et udtryk vi bruger meget...

14-05-2012
LouiseP1
LouiseP1

Ja her har vi begge vielsesringe, ikke en fancy eller dyr en. Men en lille ring i hvidguld, vi går dog ikke med ringene, hverken manden eller jeg, da vi ikke rigtigt er til ringe, men de er da dejlige at have alligevel og så bruger vi dem når vi ex skal til fest eller bryllup.

14-05-2012
Ebis
Ebis

Vi blev dog gift i kirken, og har matchende guld ringe. Jeg er dog blevet for tyk til min:-) Men jeg savner at have den på. Dejligt med et synligt tegn på, at man "tilhører" en:-)

Tillykke med forestående bryllup! Håber I får en super god dag!

14-05-2012
bonnieogmads
bonnieogmads

Vores er i titanium, meget enkle. Vi er ikke til guld, og skulle have noget der kunne holde til en håndværker, så det blev titanium *S*

14-05-2012
Myklemyr
Myklemyr

Min mand har en helt enkelt ring i guld, jeg har den samme, dog er der en enkelt sten i min :)

14-05-2012
schweizmor
schweizmor

Jeg ville egentlig gerne ha "genbrugt" min mors forlovelsesring, (den har jeg fået smeltet om,da jeg ik troede jeg nogensinde fik min vilje..)
Men måske skal det være noget der minder om .. Synes godt nok der er et kolosalt stort marked for vielsesringe! Jeg skal heller ik ha en "bred" ring,da jeg bruger en 56 og det blir voldsomt når ringen så skal være større.. og mine fingre blir pølsede og revner hvis jeg går med brede ringe..

14-05-2012
MissRock
MissRock

Vi købte titaniumringe min med 3 sten i som symbol for os 3.

Min mand have en også men tabte den på stranden sidste år og vi har desværre ikke fundet den igen.

Tror vi gav 1900 for de 2 så syntes der var billigt og er rigtig glad for min, vi har været gift i 3 år til september.

14-05-2012
Tobiasmor
Tobiasmor

fissan det havde da været en oplagt morsdags gave.. ;) kender godt det der med ting der ligge i skuffen og blir glemt,men så er det også næsten som at få nyt,når man hiver det frem igen.. ;)

13-05-2012
MissRock
MissRock

Jeg tænker lidt, at det nok ville være spild at købe et sæt, for manden er slet ikke til smykker.. (kan ikke en gang få ham til at gå med ur) 

Så måske skal jeg ud i noget alla en klassisk forlovelsesring,som så bare skal være min vielsesring i stedet.. sådan som man gjorde i gamle dage (dog uden at spendere 2 mdr-lønninger) ;)

kitped jeg synes det lyder meget smukt med et smykke der symboliserer jer alle! Jeg har selv en babysko med en lyserød sten i, i min halskæde,som manden gav mig i barselsgave.. Det var symbol for hans taknemmelig over et smukt og velskabt barn :)

anjak jeg kan også godt lide idéen i at man selv kan tilføje et par sten hen ad vejen.. det kan blive et meget symbolsk smykke på den måde.. :)

13-05-2012
MissRock
MissRock

Tak ;) Han startede ellers ud med at sige, at vi nok aldrig blev gift, fordi det var gammeldags og hvad ved jeg.. Men i takt med forældre-rollen,som nok kom lidt bag på ham, så har han alligevel måtte erkende,at det i nogen henseender kunne være meget godt.. (og så ved han at det betyder noget for mig) ;)

Jeg har dog allerede en idé om,at det ikke skal være nogen specielt "dyr" ring..  Og mon ikke der er en enkelt eller to, der har sådan en Gifte-ring?! ;)

13-05-2012
MissRock
MissRock

Hov, glemte at sige tillykke med den næsten færdige optøning af manden! :) Og jeg håber, at du kan få lidt inspiration af de ringbærende kvinder herinde! :)

13-05-2012
Lofl f
Lofl f

Nej, vi har ingen ringe! Vi er generelt ikke til smykker, og så synes jeg det er ret uhygiejnisk med fingerringe, så det havde vi ikke brug for at symbolisere vores kærlighed og samhørighed.

13-05-2012
Lofl f
Lofl f
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...