Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Medicin og graviditet?

Vil høre om der er nogen, der har taget migrænepiller eller høfeberpiller(antihistamin) under graviditet? Og hvad jeres læger eller jordemødre har anbefalet...? Under min sidste graviditet havde jeg kun behov for migrænepiller ca den sidste månedstid, men nu ha jeg en dreng på 10 måneder og løbe efter, så er det lidt svært at undvære, da jeg ikke bare kan smide mig. Antihistaminen har jeg ingen erfaringer med overhovedet, det er først for nyligt, jeg har fået behov for dem pga dagligt nældefeber og andre symptomer. Men har ingen anelse om det skader bebsi...? Kan læse om medicinen (begge) at de kan om nødvendigt anvendes, og det er meget få procenter, der har fået skader. Hvad ville I gøre?

14-05-2012
bonnieogmads
bonnieogmads

Ja, nu du siger det med imegran... Det dæmrer lidt fra sidste graviditet. Der måtte jeg kun tage dem mod slutning af graviditeten.

Og kan godt huske den med parcetamol i nyhederne, men de har nu heller aldrig hjulpet på noget for mig. Så de bliver ikke relevante.

Tænker at undvære, og ellers få et alternativ som f.eks londonkur, men det må jo være op til lægen. Tak for svar:-)

15-05-2012
bonnieogmads
bonnieogmads

Jeps, det er netop også telfast jeg har fået sagt god for:-)

Lyder voldsomt med både selozok og londonkur under graviditet, godt det gik godt med jeres graviditeter. Jeg får bare imegran, og skal have snakket med min egen læge om det igen. Takker for jeres svar.

15-05-2012
bonnieogmads
bonnieogmads

Jo tak I 3, rart at høre om andres erfaringer. Min egen læge citerer lægemiddelkataloget, som siger at det kan anvendes om nødvendigt, og at der ikke er erfaring med misdannelser. Hmmmm heldigvis var jeg til udredning i dag og fik en reservelæges og dennes bagvagts ord for, at det var okay at tage antihistamin under graviditet, så det var rart nok:-)

15-05-2012
bonnieogmads
bonnieogmads

Underligt nok så har jeg iikke haft behov for at tage medicin mod høfeber de gange jeg har været gravid om sommeren... lidt underligt men min krop har ikke reageret på pollen. Heller ikke mens jeg har ammet har jeg haft allergi..

Jeg fik bihulebetændelse da jeg var gravid sidste gang og fik medicin mod det og det var i sidste termin jeg fik det.

14-05-2012
Nettekob
Nettekob
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...