Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Skide amning!!!!!

Hej allesammen.. Har en datter på 6 uger, som er meget ked af det og kan kun trøstes ved mors bryst :( Vi har kæmpet med at få mælken produktionen øget siden hun var 3 uger, fik at vide at hver gang hun ville, skulle jeg ligge hende til brystet.. Det har resulteret i at hun kun kan trøstes ved mit bryst og kun vil være ved mor.. Og stadig bliver hun ikk mæt.. Hun havde kun taget 450 g på til 5 ugers undersøgelsen ;'( Men nu har jeg så fået at vide at jeg kan fodre hende til en kolik, nogen der har noget erfaring med det???

14-05-2012
Sweedee
Sweedee

Er slet ikk i tvivl om at hun har ondt, men intet hjælper, hverken cykling eller andet. Har prøvet ALT!!

Vi er begyndt at gi noget supplerende mme efter hun har tømt mine bryster om aftenen, det har resulteret i en meget gladere pige som sover igennem om natten..

Så håber at vi kan fortsætte sådan uden at det går ud over min mælk..

15-05-2012
Sweedee
Sweedee

Her 4 gang ville min lille pige også sutte ved mig hele tiden og det var også ved bryst at hun kun ville trøstes. Men jeg tog hende med til en kiropraktor for at få hende tjekket. Hun var stiv i nakke og græd rigtig meget og kunne kun trøstes ved bryst, bruger ikke sut. Vi var til 3 behandlinger og det hjalp. Ellers må du suplere med flaske. Barnet skal have mad og kører ammning ik så skal det ikke være for hver en pris.

14-05-2012
moni
moni

Forresten hvis hun har behov for ekstra modermælkserstatning, så kan I evt prøve at give på et lille glas i stedet for flaske, så er I ude over amme/flaske problemet:-) Atså hvis hun overhovedet har behov for mere...

14-05-2012
bonnieogmads
bonnieogmads

Vores dreng havde kolik og vi opdagede det først da han var 6 uger, da han ikke græd mere end et par timer om aftenen. Jeg ammede heeele tiden, for det var den eneste måde han kunne finde ro og trøst. Med det resultat at jeg ikke havde mælk nok til nat. Derfor fik han en flaske til nat og jeg stortudedet, fordi jeg troede at jeg ikke havde mælk nok. Først efter et par besøg ved zoneterapeut stabiliserede det hele sig, og han havde ikke længere behov for flaske til nat. Var super angst for, at det ville ødelægge amningen, men kunne heldigvis mærke på ham, når det var tid at stoppe helt med flaske, for han brokkede sig noget over at skulle til babsen. Så lidt farligt alligevel med flasken. Super fedt med zoneterapi, kan kun anbefales....

Held og lykke med det. Bare rolig din baby kommer ikke til at hænge på din babs for evigt, det er bare en perioden, der skal overståes:-)

14-05-2012
bonnieogmads
bonnieogmads
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...