Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Blev I husket i går?

Blev husket af Jeres mænd(/børn) i går? Jeg ventede forventningsfulgt på at der skulle komme en lille buket eller andet frem, men ingenting skete. Under aftensmaden sagde jeg... Æhm, har du ikke glemt noget i dag skat? Efter lidt tænken sagde manden, nårh joh, tillykke med mors dag - og spiste videre og det var så det... Med lidt tom følelse spiste jeg stille videre... Efter 6 års hård kamp er jeg endelig blevet mor og er så usandsynlig stolt af det så det er svært at forstå og synes stadig der er mærkeligt at jeg nu er den MOR som får et ekstra klem eller noget på "Mors dag". Han glemte det også sidste år, men OK, det var så første år, så pyt med det. Jeg købte selvfølgelig en lille ting på Fars dag. Det behøver ikke at være noget stort. En buket blomster, lidt chokolade, et ekstra knus - endda bare en mini-mars bar -  ANYTHING!!! Lidt opmærksomhed...!!! Måske tager jeg det for mere end det er... Jeg havde måske bare håbet på et eller andet... Romantikken aftager nok med årene... Det først år fik jeg blomster hver d. 19 i måneden og til Valentinsdag. Hvis jeg skal have blomster nu, ja så må jeg selv købe dem...

14-05-2012
Pumba66
Pumba66

blev husket med morgenmad på sengen og blomster ungerne selv have valgt så en glad mor her :) min mand og hans familie har aldrig brugt det så noget jeg har lært ham ;)

15-05-2012
delfinen
delfinen

Ikke noget vi går vildt op i - manden sagde i går, at jeg nok skulle have haft et eller andet, men jeg svarede blot, at jeg jo i fredags købte to par nye sko, så det går nok *G*

Oliver på næsten 8 år kom hjem fredag med en gave, som han sagde var til far. Ok tænkte jeg, og lagde den på hans skab herhjemme uden at tænke mere over det.

I går morges - i bar røv, han var ved at tage tøj på - overrakte han mig så gaven, for den var til MIG pga. mors dag *SS* En fin dobbeltsidet lamineret tegning med hjerter og MOR skrevet - meget smuk og sød, og virkelig fantastisk at få af sit barn :o))))

 

Jeg foretrækker at få en spontan buket, give manden et par sjove øl eller lign. alle andre dage end de 'bestemte' - og min mor fik heller ikke noget i går. Kender jeg manden ret, så har han nok købt en dusk til sin mor, når nu hun kommer i dag, men kun fordi hun ellers bliver ÅH så skuffet *SUK*

14-05-2012
Myklemyr
Myklemyr

Jeg fik sørme gaver og blomster, men det var nu osse fordi min fødselsdag faldt på en søndag i år som var mors dag.

Så jeg havde gæster og masse af kage. Min mand plejer at huske mors dag i sidste øjeblik.

I Polen har man osse bedstemor dag, besdtefar dag og børne dag samt mors og fars dag.

14-05-2012
moni
moni

Jeg går ikke selv ind for mors dag, da jeg synes ligesom valentinsdag, at det er ret opreklameret... Synes ikke der skal være specielle dage, hvor mændene tvinges til at gøre noget for os. Som jeg siger til min mor, så er hver dag mors dag, og de er netop den genereation, der ikke har brug for noget. Så hvad finder man lige på. Derfor vil jeg hellere finde noget til min mor, når det lige er der.

Og så er der den bagside af medaljen, at man netop bliver skuffet, fordi der er andre, der har bestemt, de dage, hvor ens mand burde købe ting til en.. 

Min mand sagde netop glædelig mors dag, og så var det det. Jeg var bare ikke skuffet.

14-05-2012
bonnieogmads
bonnieogmads

der er vi meget forskellige... jeg vil ikke have noget på mors dag, netop fordi det en dag der blevet lavet af blomsterhandlere for at tjene gode penge den dag... jeg giver aldrig min mor noget på mors dag heller, men jeg er også meget god til at give hende gaver og blomster i løbet af året for at fortælle hun er verdens bedste mor, behøver jeg ikke en særlig dag i kalenderen at gøre det på, når det kommer spontant er det mere personligt og meget federe!

14-05-2012
Desiree87
Desiree87

Her fejr vi hverken mors eller -farsdag. Så ingen forventninger forventes her. Fik dog et ekstra stort kram af manden som ønskede tillykke, men tror nu mere det var gjort i spøg.

Jeg synes dog det er vigtigt at du fortæller manden din, hvordan du har det og hvad dine forventninger er. Her forventer jeg ex noget specielt til min fødselsdag og vores bryllupsdag. det er gjort klart og har manden min nogle forventniger på andre specielle dage, ja så gør jeg stort set alt for at imødekomme dem.

I starten af vores ægteskab kom manden med en rød rose hver lørdag, sådan varede det i et helt år. men når hverdagen træder ind er det dog kun en gang hver 3 mdr. jeg får en buket. Det er ikke noget jeg ønsker, men det er da dejligt at blive forkælet en gang imellem.

14-05-2012
Ebis
Ebis

Ja jeg fik en øjengele fra Ole Henriksen... Den er jeg rigtig glad for:)

Min mand spurgte hvad jeg ønskede mig til mors dag og denne gele var nr 2 eller 3 på listen:) Nr 1 var 'En sikker fødsel' fra UNICEF, men det "magtede" han åbenbart ikke lige - men pyt - jeg er godt tilfreds alligevel:)

14-05-2012
LouiseP1
LouiseP1
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...