Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Problemer med D-Dråber

Da min datter var få uger gammel, græd hun så hjerteskærende flere timer hver aften. Først troede vi det var kolik, så troede vi det var ryggen og gik til kiropraktor,og lægen kunne intet finde på hende. De fleste aftener sad jeg lige så stille og græd med fordi jeg var overbevist om min skønneste lille guldklump havde ondt. Det stod på i mere end 2 måneder - hvor der kun var meget få gråd-frie dage. Jeg spekulerede som en gal om det kunne være noget jeg spiste som gik i mælken - hun fik jo ikke andet end brystmælk... Og-dog, så var der jo D-dråberne - men der er jo lavet til babyer ??? Men vi tog nogle dage hvor vi ikke gav hende D-dråber og så havde vi den gladeste lille pige. Jeg googlede og googlede og fandt ud af at D-dråber i danmark (minus ACD-dråber til præmaturer) er lavet på KOKOS-olie, hvilket der rent faktisk er mange babyer der ikke kan tåle, men på trods af det er det ikke muligt at skaffe dem UDEN!!! Der står de er lavet på vegetabilsk olie og bag det gemmer sig kokosolie. Vi har ringet til producenten og spurgt hvorfor de ikke kalder en spade for en spade, men de er jo ikke forpligtet til at skrive det direkte!!! Vi har en sød kollega som bor i Sverige og han køber d-dråber med til os som er lavet på solsikkeolie. Man kan også få dem på vand i Sverige, men så skal de stå på køl. Jeg synes det er sært, at når der rent faktisk er mange babyer der ikke kan tåle det, så vidste min SP det ikke, trods hendes 64 år på bagen - til gengæld har du ringet til mig 4 gange siden for at få mærket på dem vi bruger nu, så jeg kan håbe at det har hjulpet flere små maver. Bare et godt råd, da man ikke som nybagt mor just tænker på at det man køber til den lille kan give lilleprut rigtig avs i maven!!

14-05-2012
Pumba66
Pumba66

Spørg for en sikkerheds skyld din SP om det er OK at du stopper et par dage...

Vi tog chancen og prøvede, da jeg ikke længere kunne bære og hende hende krumme sig sammen af smerte og græde uafbrudt i 2-3 timer.

Jeg prøver lige at se efter når jeg kommer hjem om jeg har en ekstra.

14-05-2012
Pumba66
Pumba66

Prøv at høre din SP om du må bruge ACD-dråber istedet? De er til præmature og er på vandbasis (= skal stå på køl - upraktisk når man skal noget).

Jeg mener jeg har en ekstra - kan tjekke... Hvor bor du henne?

Prøv at lade være med at give hende det et par dage, det var sådan
vi fandt ud af det.

14-05-2012
Pumba66
Pumba66
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...