Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Hvad skal vi give vores datter til hendes 3-års fødselsdag

Vi er helt tomme for idéer. Mormor og morfar har købt en sækkestol og en cykel med støttehjul. Farmor og farfar en sandkasse. Hun har dukker, dukkevogn, perler, tegnegrej, modellervoks, legehus, trampolin, my little pony osv. Jeg er blank for idéer. Hjæææælp! Hvad hitter hos jeres 3-årige?

14-05-2012
Bruxmor
Bruxmor

Løbecykel

Trampolin

Udklædning

Build a bear 

er alle kommet på listen sammen med

lægesæt :-)

 

Bobles har vi haft i spandevis og for det første synes jeg hun er ved at være for stor til dem og for det andet har det aldrig haft den store interesse for hende, så det føles lidt som spild af penge i forhold til hvor dyre de egentlig er. Tror mest det var moren der synes de var et must-have :-)

Men tal alle sammen, nu kom jeg da lidt videre.

15-05-2012
Bruxmor
Bruxmor

orv ja.. jeg skal da lige ha skrevet støvsuger på listen.. og evt et tørrestativ og et strygebræt.. Vores datter bliver godt nok kun 2 her i juni, men hun elsker sit køkken og kasseapperatet er også et hit her.. 

Hvad med et dukkehus.. sådan et "victoriansk" et, hvor man kan åbne siden og måske taget?

eller værktøjsbænk.. vores datter har lidt værktøj i EVA-skum og hun elsker at hjælpe far med at reparere..

15-05-2012
MissRock
MissRock

Her er build af bears et stort hit, og lego generelt. hvad med barbapapa bamser eller dukker med tilbehør. Her bliver dukkebarnevognen brugt flittgt og alle plysdyrene kommer i den.

Vi har for nyligt købt en balancecykel, du ved den uden pedal, det var/er også et stort hit når vi skal ud på legepladsen. hmm så kan jeg vist ikke komme på flere.

15-05-2012
Ebis
Ebis

Min datter ønskede sig alt med Hello Kitty, littlest petshop ( dyr og huse ), klæd-ud-tøj og alt muligt prinsesse-gejl (kjoler, smykker, sko osv ), en løbecykel og et løbehjul med 3 hjul.

15-05-2012
julebaby
julebaby

Hun kunne evt. Ønske sig bobles dyr.. Eller årskort til zoo,legoland, badeland etc. Eller hvad med en rutsjebane? Et løbehjul. En gynge. Et telt og en sovepose med prinsesser. (så man ka campere i stuen

14-05-2012
MissRock
MissRock
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...