Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

ARGH, har lige været ved tandlægen,

og det for første gang i flere år!!! Ragede uklar med den tidligere tandlæge, og efter praksis overgik til nye hænder, har jeg ikke lige fået taget mig sammen *GG* Burde være høj-prioritet, men ender altid som lav-prioritet - helt tåbeligt!! Men puha, det var sgu lidt hårdt - men heldigvis ingen huller *SS* Til gengæld begyndende paradentose :o( Stadig på et meget tidligt stadie, men der skal sættes ind med el-tandbørste, gum-sticks og regelmæssige kontroller, så det ikke udvikler sig. Og så fik jeg renset gebisset med sådan noget ultralyds-halløj-dims, yaks det var ikke rart!! Lå og overbeviste mig selv om, at når jeg har kunnet føde 3 børn, så kunne jeg vel også klare ½ time i stolen med kniv-stik-lign. smerter *G* Lækkert er det nu, nu hvor det er ovre (og pungen lænset for 700 kr.), men det har så da lige tappet mig helt for energi, så tror jeg vil finde min bog og smide mig på sofaen og læse/sove *SS* Og i morgen kan jeg tage til sølvbryllup og SMILE uden at tænke over gebissets forfatning :o)) Hvis altså jeg er i stand til at smile og ikke bare ligger og raller og ryster :o/ NEJ, ikke tænke negativt, frem med de positive tanker............*SS*   Hmmm, synes jeg er begyndt at skrive lidt ligegyldige indlæg her på sitet - nok fordi min tilværelse er ensformig og træls for tiden *SS*

15-05-2012
Myklemyr
Myklemyr

Tak rillemor :o))

 

Benedikte, øv altså, det er jeg ked af på dine vegne, og det giver jo stof til eftertanke for mig selv!! Jeg er ikke tandlægeskræk, men synes nu heller ikke det er en fest ;o)

15-05-2012
Myklemyr
Myklemyr

Paradentose er MODBYDELIGT !! Jeg kom så "for sent" til at det kunne reddes i tide.

Så den 21/6 ligger jeg 2½ time i nakose for at få shinet gebisset op og 15.000 kr fattigere :( Godt du kom afsted før jeg gjorde (jeg har tandlæge skræk)

15-05-2012
SMilla0400
SMilla0400
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...