Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Dræn.

I går var jeg ved ørelæge med Malou (4 år). Hun har over nogle måneder ikke rigtig kunnet høre, men I ved, så tænker man lidt kan/vil ikke høre, lidt forkølelse, lidt vane over at sige 'Hva'!?' osv. Oliver på 8 år har 'doven hørelse', så det har vi også tænkt, om det kunne være. I onsdags havde hun feber og klagede over ondt i højre øre, og jeg tænkte bare, at så var det jo endenu mere godt med den tid ved ørelægen. Op på briksen kom hun og fik først suget en hulens masse ørevoks - de sidste klumper på størrelse med min lillefindernegl!!! Adder mand, det var lidt klammo *G* Malou sagde umiddelbart, at nu gjorde det ikke ondt mere, men da ørelægen lavede kurver, vidste det sig, at hun faktisk har så meget væske stående, at hun hører jævnt dårligt!!!! Så 1-2-3, d. 29. maj skal Malou have lagt dræn i ørerne - den havde vi ikke lige set komme, og er jo helt uerfarne udi den slags - men bare dett hjælper, så er det godt :o))) Godt man fulgte sit moder-instinkt endnu engang!!!!

15-05-2012
Myklemyr
Myklemyr

Hun var SÅ sej, lå helt stille på briksen, holdt mig i hånden og så mig dyyyybt i øjnene, meget dygtig lille pige *SS*

Jeg tror ikke hun har ondt, mere den der klokkefølelse/hovedet under vand fornemmelse, hvilket da også er VILDT ubehageligt!! Er spændt på, hvad det gør ved hendes hverdag, når det er overstået - ikke at hun umiddelbart virker generet af det, men tænker alligevel, at noget af hendes pjevseri mv. måske skyldes utilpashed.............

15-05-2012
Myklemyr
Myklemyr

Man kan blive enormt overrasket over de små hoveders smertetærskel somme tider.. Jeg har stået på vej ud af døren for at gå til læge med Sif og været lige ved at blive hjemme,fordi hun var frisk og ku lege og lave ballade, men når så lægen fik kigget, så var der væske i det ene øre og trommehinden var sprunget i det andet.. så det er sgu godt vi alligevel har den der instinktive følelse af,om der er noget galt.. ;)

Dejligt i fik en tid så hurtigt! Og dejligt at det gik godt.. det lyder til at hun tog besøget meget pænt! ;)

15-05-2012
MissRock
MissRock
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...