Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

børneorm ?

jeg har her til aften fundet en børneorm ved min datters numsehul. det kløede og hun ville gerne lige ha hjælp til at vaske sig forneden. der kravlede en fin lille hvid tingest, så det kan ikke være meget andet end det. så er mit spørgsmål lige, hvad stiller jeg op nu. jeg er klar over jeg skal ha noget fra lægen i morgen, sikkert en kur vi alle skal tage går jeg ud fra. men hvad så. er der noget jeg skal være ekstra opmærksom på. jeg må i gang med at vaske sengetøj og tænker at alt undertøj og håndklæder skal koges og skiftes ved hver brug. håber ikke det er svært at komme af med igen. nogen der har nogle gode råd? Pernille

15-05-2012
Pernille24
Pernille24

tak for svar.

jeg får ringet til lægen i morgen tidlig og sørger for børnehave og skole for det at vide. jeg kan ikke finde nogen steder at hun ikke må komme afsted, så jeg ved ikke lige hvad jeg gør.

så må vi igang med at vaske :-) det er sku lidt ulækkert, så håber det snart er overstået.

 

15-05-2012
Pernille24
Pernille24

Kog sengetøj hver dag. Bad hver morgen og rent undertøj på. Kortklippede negle og brug neglebørste og vask altid fingre før mad. Husk at informere børnehave/skole.

15-05-2012
Lykken
Lykken

Hele familien skal have en kur i morgen, om to uger og om fire uger. Hun må ikke komme i skole/bh el andet, før hun har fået sin første kur, for det smitter helt vildt.

Jeg ved ikke med sengetøj mm men sidst Freja havde orm vaskede jeg det hele inkl dynerne hun havde ligget i...

Vi har aldrig haft svært ved at komme af med dem igen, når først Freja har fået den første kur

15-05-2012
AKBR
AKBR

...

15-05-2012
Pernille24
Pernille24

Kommentarerne er fjernet af forfatteren.

15-05-2012
Pernille24
Pernille24
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...