Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Hvad skal I lave idag ?

Jeg har vaeret til body pump, boernene er i skole, manden paa job og vaskemaskinen koerer. Jeg skal have stoevsuget og vasket gulve og ordnet det ene badevaerelse. I eftermiddag skal jeg paa skolen, Victor og 3 andre fra hans klasse har arrangeret et loeb for 4. og 5. klasserne idag, som et led i hans "take action" for at forbedre/have indflydelse paa din  karakter i aar (det skal de goere hvert aar fra nu af). Naa men jeg skal derop med koeletaske med is i og vandflasker. Mathilde og jeg skal kigge paa boeger paa skolen bagefter, de har saadan et bogudsalg deroppe idag. I aften vil jeg gerne ud og loebe, og saa alt det kedelige som madpakker, aftensmad osv God dag til jer alle sammen :)

16-05-2012
schweizmor
schweizmor

Her er børnene afleveret og manden er taget afsted. ved frokosttiden kommer 2 af mine gode veninder og underholder mig.

Børnene bliver hentet lidt tidligere en sædvanligt, og så kommer E´s kusine. I aften skal vi hygge med film og aftensmad foran fjernsynet og evt noget guf. det er meget sjældent vi spiser i stuen foran fjernsynet, så dagen idag bliver ekstra speciel, da vi alle jo har fri hhvv tors og -fredag.

16-05-2012
Ebis
Ebis

Kommentarerne er fjernet af forfatteren.

16-05-2012
julebaby
julebaby

Her skal dagen gå med at ose/shoppe sammen med en af pigerne jeg gik i klasse med på hjælper-uddannelsen :-)

Tøsen har fået forlænget weekend fra børnehaven, så der skal hygges max de næste 5 dage inden hverdagen starter igen.

Mit arbejde har sygemeldt mig (pga aborten i sidste uge), og i dag har jeg snakket med dem, og meddelt, at jeg er klar til at komme i gang igen på mandag. Dog er jeg også sygemeldt mandag, så der skal jeg bare ind og hilse på mine dejlige kollegaer, og være med til vores ugentlige gruppemøde, og så starter almindelig hverdag tirsdag.

16-05-2012
julebaby
julebaby

Her står den på pasning af sygt barn! Håber dog på en tur til zumba i aften når manden kommer hjem

16-05-2012
emmamathilde
emmamathilde
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...