Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Brugte bøger?

Jeg har RIGTIG mange bøger i min bogreol. Nogen af dem har jeg kun læst een gang, andre flere gange. Faktum er, at jeg nu har sorteret en MASSE fra, som jeg ved jeg ikke kommer til at læse igen. Om et par uger er der kræmmermarked i Hjerm, og tænker jeg vil prøve at sælge dem der. Men hvad skal jeg tage? Gider ikke finde priser på dem allesammen, men har lidt tænkt 15 kr pr stk, 12 for 100 eller sådan noget i den stil.... Der er både nye og gamle bøger, kendte og ukendte, pæne og mindre pæne. Af eksepmer er der nogle af Dean Koontz, HB kun læse een gang, Shopaholic bøgerne, PB, kun læst een gang, Wilbue Smith, Hb kun læse een gang, men også nogle af de der man kan få med, når man køber ugeblade, som jo er i noget anden kvalitet.. Men synes I prisen er fair, ville I give det?

17-05-2012
AKBR
AKBR

Har lagt billeder ind på "ting tilsalg i Holstebro og Omegn" på FB hvis nogen skal lure lidt:-) HAr nu allerede solgt de første 14 bøger;-)

18-05-2012
AKBR
AKBR

ja gør ENDELIG det:-)

17-05-2012
AKBR
AKBR

mortobe: LOL ;-)

17-05-2012
AKBR
AKBR

Syvsover (og andre) er ved at sortere dem nu, har delt dem op i fire bunker til 5, 10. 15 og 20 kr...

Må tilstå jeg IKEK lige magter at skrive alle titlerne op, men kan da sige at der er masser af Dean Koontz, lidt Stephen King, Danielle Steel. Beverly Hills bøgerne (noget slidte), x-files bøger. Der er alle Shopaholic bøgerne og en anden af samme forfatter, der er Nynnes Dagbog, og En Vampyrs Bekendelser. Mit lIv Som Geisha og en masse af mere eller mindre kendte forfattere...

17-05-2012
AKBR
AKBR

Bonnieogmads; Det er der til vores byfest i starten af juni;-)

 

Har bestemt mig for at lave et par blandede kasser; en med bøger til 10 kr og en til 15 kr, muligvis også til 5 og 20, men det skal være sådan generelle priser; gider ikke prutte om alle bøgerne, og gider ikke prismærke dem alle

17-05-2012
AKBR
AKBR

Ej hvornår er der kræmmermarked? Du kan jo altid tage 20 for de værdifulde bøger, det er stadig indenfor overkommenlig prisleje:-)

17-05-2012
bonnieogmads
bonnieogmads

Der er selvfølgelig også nogle af mindte forfattere, men der er lidt i forskellige genrer fra Danielle Steel til Dean Koontz!

17-05-2012
AKBR
AKBR
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...