Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Feta (puck-blok), hvordan opbevarer I den efter åbning?

Når vi spiser feta, kan vi bedst lide den hvide puck (firkantede)blok. Der er bare temlig meget i, og mine efterfølgende forsøg på opbevaring lykkes ikke særlig godt. Den bliver enten grumset eller tør, når jeg har forsøgt mig med div. tupperwarebøtter eller staniol. De runde bøtter med vand i er noget bedre til opbevaring efter åbning, men smager bare ikke lige så godt.  Nogle gode fif, så jeg ikke smider så meget mad ud?

18-05-2012
Johannesmor
Johannesmor

Vi gør som Fissan. Og det er bare den bedste feta! :)

18-05-2012
Lofl f
Lofl f

Synes næsten ikke at der er væde ved. Og når jeg så skal ha' åbnet pakken, så fedter jeg som regel så meget rundt med den, at det spildes her og der.

Snedigt med olivenolie passer somregel også til det, man bruger feta til. Tak!

18-05-2012
Johannesmor
Johannesmor

Den køber vi også, og opbevare den normalt bare i pakken med en pose om. MEN så var jeg forbi og spise hos en veninde, og HOLD da op, hun havde da bare fundet verdens bedste feta, syntes jeg. Indtil vi kom til at snakke om at vi bruger nøjagtig den samme. Hun opbevarer hendes i en frysepose med en sjat oliven olie i, så osten står i olie.. Vi har ikke købt feta siden, men når vi gør, så bliver det helt klart måden vi opbevarer den på ;o)

18-05-2012
Mille_Fabricius
Mille_Fabricius

Godt være, at jeg skal forsøge mig med alm. pose...

18-05-2012
Johannesmor
Johannesmor
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...