Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Irriterer mig (os), at vi ikke kan finde et navn til baby!

Synes det er SÅ svært at finde et drengenavn. Vi har en liste så lang med pigenavne, vi kunne være enige om. Vi har begge et navn, som vi selv kan lide, men hvor vi hver i sær ikke bryder sig om den andens navn. Går sådan og håber, at det helt rigtige navn på mirakuløs vis dukker op eller at en os vænner sig til den andens forslag. SÅ frustrerende! Vil gerne finde det. inden jeg føder... Har du nogensinde sagt ja/ok til et navn, hvor du har tænkt; Jeg lærer nok at kunne lide det?

18-05-2012
Johannesmor
Johannesmor

Jeg syntes også det var rigtig svært at finde et navn til min  lille dreng  ! Jeg kendte ikke kønnet og var først helt sikker på navnet da han var omkring 4 mdr. For mig var det vigtigt at lære ham lidt at kende først.  Han hedder Sixten og det er jeg (gudskelov stadig !) rigtig glad for !

21-05-2012
Sif11
Sif11

Uha, må hellere reaktivere trådens udfald lidt ;-)

Det handler jo ikke så meget om det enten skal være Pelle eller Hektor, for uanset om alle  synes herinde og andre steder mener det er kattennavne eller onde navne, så ville det være ligemeget, hvis det ramte os BEGGE i maven. Det gør det bare ikke ;-( Derfor bliver det jo nok heller ikke nogen af dem. Så en afstemning ville desværre heller ikke afhjælpe beslutningen, selvom det helt sikkert kunne være let :-)

Vi synes, vi har været igennem MANGE, og vi udelukker bestemt ikke top 50 navne, for igen - hvis der var et navn der ramte os i maven, så ville vi jo blæse på, om der er mange der hedder det. Vi kender bare utroligt mange der har de navne der står på top 50, og når vores nærmeste (venner og familie) har taget dem, så vil vi ikke tage dem. Ligeledes med vores elever - vi kender bare mange børn og sætter desværre ansigter og personlighed i forbindelse med.  

Anton, Sofus, Mads, Jeppe, Vilhelm, Laurits, Daniel, Jonathan, Lucas, Rasmus, Benjamin, Phillip, Niklas, Mike, Kevin, Mikkel, Morten, Martin, Mikael, Christian, Anders - er taget i brug af familie og vennekreds - derudover kommer de uaktuelle navne som Brian osv.

Johan/Johannes og Andreas bliver det ikke, for deres udtryk er taget af storesøstrene.

Og så kommer der vores mange elever - og så bare dem vi ikke lige passer - og dem vi slet ikke bryder os om!

Har sådan en fornemmelse af, at det nok ender lunken for både min mand og jeg og der "bare" bliver - "Nu tager vi et valg - færdig!" - Og jeg synes bare det er så skide ærgeligt med det halvslatne - Meget megete sjovere når det rammer plet.

21-05-2012
Johannesmor
Johannesmor

Her stressede jeg også lidt over at vi ikke havde et drengenavn. Til sidst blev jeg enig med mig selv om at det nok mest handlede om at få taget en beslutning, fordi så kunne han jo nok snart ikke hedde andet.

Vi havde hver vores yndlingsnavn. Min mand var ikke særlig hooked på Holger (hans afdøde far) og jeg brød mig ikke særlig meget om Anton. (min fars onkel)

Så jeg forsøgte at beslutte med mig selv at han skulle hedde Anton og det hjalp en hel del. Vi endte dog med Felix, men hvis en evt. 3'er bliver en dreng, så tror jeg min umiddelbare forslag vil være Anton.

Mine oprindelige ynglingsnavne var Andreas (taget af omgangskreds) og Magnus (min mands veto)

20-05-2012
Randi2010
Randi2010

Jeg har ikke laest alle svar...

Hvad med :

Victor

Gustav

Christian

Sebastian

Noa

Magnus

August

Pelle

Carl

Asger

Kasper

Daniel

Anton

Frederik

 

20-05-2012
schweizmor
schweizmor

Jeg synes i skal lade være med at presse jer selv til at SKULLE finde et navn inden han er født. Jeg kender godt følelsen af at man vil have træffet en beslutning NU. Men har også erfaret at når man ser barnet kan man nemmere blive inspireret til et navn.

Lav en liste med 5-10 navne hver og se om ikke i har nogen ens.

Vores første datters navn bestemte jeg! Manden var simpelthen for langsom til at foreslå noget andet, så det var bestemt da vi tog hjem far sygehuset :-)

Vores første datter hedder Camille og kan ikke hedde andet!! :-)

Med vores anden datter besluttede jeg mig for at være mere fair og mere åben for hans foreslag. Hun kom til at hedde Ronja (efter 3 uger), som jeg synes er et rigtig fint navn, men kan godt nogen gange støde på et andet navn som jeg også synes hun kunne have heddet. Men det er ok for mig.

19-05-2012
14122008
14122008

Hæ hæ Risom-piger.... Ja, det er jo aldrig umuligt at finde løsninger, når det kun er kvinder der sidder til bords ;-D

19-05-2012
Johannesmor
Johannesmor

Hov hov.. Der skulle stå at Hektor ER et skønt navn! ;-)

19-05-2012
MissRock
MissRock

Hektor er ik skønt navn! Jeg kender den lækreste og mest charmerende lille fyr på knap 2 år med det navn og han kunne ik hedde andet.. Jeg synes det er et stærkt og selvstændigt navn.. Tror ikke han vil møde mange med samme navn..
Pelle er slet ik noget for mig.. Tænker på "dagens mand" og synes Pelle er lidt fimset og slatten.. Men det er jo en smags sag..
Personligt er jeg vild med Njord/Nor hvis vi får en dreng næste gang,så blir det nok det..

19-05-2012
MissRock
MissRock

Vi havde det lige omvendt at pigenavnet var det sværre vi havde masser af drengenavne vi var enige om, der var Matti, Liam og Jamie :)

19-05-2012
Desiree87
Desiree87

Ja, fed historie! Morten eller Oscar *lol* Andreas og Johannes bliver det ikke. Kender et par storesøstere, som nok (med god grund) bliver lidt mærkelige over det ;-)))

18-05-2012
Johannesmor
Johannesmor

Det var noget af en historie, Oscars_mor! Men god! :)

18-05-2012
Lofl f
Lofl f

Mente hektor;0)

18-05-2012
giraffen79
giraffen79

Jeg bliver aldrig vild med vektor - tænker også på kannibalen... Pelle er sødt
Ligeledes kan jeg rigtig godt lide Mads, Lauritz, Viggo, Sigurd, Ludvig, Otto, storm, johannes

Håber i finder det rette navn til baby blue;0)

18-05-2012
giraffen79
giraffen79

Jamen det er jo også et poetisk navn. Men derfra og så til at kalde sin lille baby det - det kræver nogle diamantarmbånd! :)

18-05-2012
Lofl f
Lofl f

Jeg tænker på Hannibal Lecktor :-(

18-05-2012
Johannesmor
Johannesmor

Sjovt Lofl - Præcis derfra er min mand inspireret. Og jeg kan da godt se noget smukt i, at bebs bliver en stærk modig prins.... Og noget fedt ved, at jeg ikke altid skal være dominerende. Og så går der lige præcis 10 min. med den ildtale i mig selv til jeg tænker; NIX! Tilbage til ikke-rummelig bestemmende kone.

18-05-2012
Johannesmor
Johannesmor

Tror ikke det bliver et top 50 navn - til trods for at pigerne havde top 50 navne... Synes der er mange flere drengebørn der holder sig indenfor top 50. 

Alene i min sidste klasse havde jeg 4(!) der hed Mikkel... Og det var vel og mærket en enkelt klasse. 

Satser lige nu på at lave en Lofl ;-)

18-05-2012
Johannesmor
Johannesmor

Jeg ved ikke hvorfor men når jeg tænker på en hektor er han en rigtig skidt karl af værste kaliber!!!

18-05-2012
Expa
Expa

Jeg vil lige tilføje, at hvis min mand foreslog Hektor, tror jeg, at jeg ville vedlægge neto! Han kunne måske godt finde på det. Hans far har i hvert fald ved alle 3 døtre foreslået Penelope (det fik han ikke gennemtruffet nogen af gangene), og det er jo navne fra samme bog ...

18-05-2012
Lofl f
Lofl f

Her kom navnet til os pludslig 3 uger efter fødslen, og det var vi enige om, selv om vi har været meget frustreret over manglen på gode drengenavne indtil da. Vi var heldigvis enige!

Der er jo noget tid endnu, så det hele kan nå at løse sig - men jeg forstår din frustration.

18-05-2012
Lofl f
Lofl f

Det er også 2 specielle navne der kan være svære at vænne sig til....

18-05-2012
Expa
Expa

Du har ret Fissan. Og da min mand også er lærer, så bliver der lige en omgang børn mere at putte i puljen.

18-05-2012
Johannesmor
Johannesmor

Min mand vil gern have, at han skal hedde Hektor. Jeg er pt. mest opsat på Pelle.

Som det ser ud nu, bliver det jo nok ikke nogen af disse navne,,,

18-05-2012
Johannesmor
Johannesmor

Både og... Vores søn hedder Andreas, efter hans desværre afdøde farfar.

Jeg har aldrig selv overvejet navnet når jeg har tænkt på navne til mine kommende børn.og havde nok heller ikke valgt det hvis det ikke havde betydning for min mand.

Men i dag kan Andreas selvfølgelig ikke hedde andet:-)

18-05-2012
Expa
Expa
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...