Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

f*ck det er dårligt mellem mig og min kæreste:'(

Jeg jar en indelukket kæreste med psykologiske problemer det er tit at heg ikke kan forholde mig til hans problemer og han nægter at tAge hjælp men ved at han har brug for det. Når han får en nedtur har jeg svært med at håndtage ham og tit siger jeg et ellrr andet forkert og han eksploderer og en sådan periode er vi nu.. Er det nogen her dom har nogenlunde samme problemer? Og hvad gjorde I? Tænker om man skal tAge i parterapi eller psykolog hver for sig? Jeg vil meget gerne lære at tackle ham bedst muligt i nedture men jeg kan bare ikke forstå ham og hans tankegang. Vi har 2 små piger sammen.

18-05-2012
laksepige
laksepige

1000tak fak for svar.

jo han ville erkende det i går at han har brug for hjælp, men derfor og til at søge den tror jeg er lang vej. Men til tider har jeg meget svært at tackle ham på bedst mulig måde, da jeg slet ikke ved/forstår hvad det er han bliver sååå hidsig over dennegang og hvad det er som farer afsted gennem hans hoved. her sker det mest fra årtiden vinter-sommer og om julen, og nu da vi har haft en lang vinter er de lidt hyppigere.

Det der med frugten vil jeg helt klart begynde at prøve, bare det kan hjælpe en lille bitte smule er meget dejligt..

Vi er begge villige til at få vores familieliv at fungere, men ved bare ikke hvad den bedste måde er og hvordan vi skal forholde os til at søge hjælp.

19-05-2012
laksepige
laksepige

Men du kan meget nemt blive "medmisbruger", og derfor har du også brug for hjælp hos en psykolog til at finde dine grænser for, hvor langt du vil gå både for dig men også dine børns skyld.

19-05-2012
karin32
karin32

det lærer om ikke andet at passe på dig selv i sådan et forhold hos psykologen, og det er faktisk vigtigt.

19-05-2012
karin32
karin32

Hvis du synes det er hårdt og har svært ved at tackle det.. Så er det bestemt en god idé med en psykolog.. Og fortæl fin kæreste,at du gør det for jeres skyld!med hensyn til kæresten.. Så ka du nok ik tvinge ham i terapi,men måske indser han,at han har brug for hjælp,hvis han ser og forstår hvad hans problemer gør ved dig?
Her i huset er vi to mennesker,som til tider har det svært.. Min kæreste har noget social angst og jeg har kæmpet med depressioner og tung bagage fra fortiden.. Vi er begge to klar over vores problemer og er gode til at hjælpe hinanden med at håndtere det.. Det er mega vigtigt at man prøver at forstå hinanden og måden man ser tilværelsen på, ellers bliver det meget svært ikke at gi op undervejs.. Men hvis man faktisk formår at arbejde med sig selv og hinanden,så får man så meget ud af det og ikke mindst glæden ved at udvikle sig sammen og tage forholdet et skridt videre.. Første skridt er erkendelse af at der er et problem,næste skridt er en beslutning om at gøre noget.. Og det er ik nødvendigvis nemt nogen af delene.. Men alternativet er,at den ene part giver op og prøver lykken et andet sted...
Kram og styrke herfra..

19-05-2012
MissRock
MissRock

Nej det ved jeg godt, men tænker om det jælper noget om jeg tagr alene til psykolog..

18-05-2012
laksepige
laksepige

?

18-05-2012
laksepige
laksepige
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...