Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Tiden efter en kir. abort??

Hvordan har i andre haft det med blødning efter en kirurgisk abort? Jeg fik onsdag for knap 14 dage siden en abort, og har ikke blødt særlig meget, eller jo, det første døgn, men ellers har det været lidt pletblødning ca hver anden dag, eller i forbindelse med fysisk aktivitet. Nu har jeg haft 3 dage uden blødning og er netop begyndt at bløde igen, og har murren i maven (har jeg ikke haft de andre dage) er det normalt eller kan jeg forvente at det er mens der er på vej allerede? Håber der er nogen der kan hjælpe mig lidt med egne erfaringer, hvis det ikke går for tæt på og i ikke har lyst til at dele.

19-05-2012
julebaby
julebaby

Tak for svar.

De dage hvor jeg har blødt, har det været meget lidt og frisk blod.

Det der kommer nu, er meget (som normal mens) men brunligt, håber det bliver til/ er en rigtig mens, så vi kan komme i gang igen, og have en nogenlunde chance for at planlægge det bare lidt.

20-05-2012
julebaby
julebaby

Jeg fik en kir. abort i Januar.

Bloedte lidt den 1 dag og derefter kun lidt brunligt i et par dage. Efter 4-5 dage bloedte jeg frisk blod igen, ringede til vagtlaegen i dk, som fortalte det var helt normalt og man faktisk kunne bloede op til 14 dage efter (saadan on and of).

Det eneste man skulle hode oeje med var feber og smerter.

20-05-2012
schweizmor
schweizmor

Jeg fik en kir. abort i starten af januar og jeg var også i 13. uge.. Jeg blødte faktisk kun på selve dagen og lidt dagen efter.. Og ved nærmere eftertanke kom der vidst også lidt ca 10-14 dage efter aborten(lidt brunligt) som jeg umiddelbart troede var mens, men det var det altså ikke.. Tror bare det har været lidt gammel rest eller sådan..

Mht lægetjekket efter en uge. Jeg var ved lægen ugen efter og hun hverken tjekkede mig indvendigt eller tog nogle prøver. Alt hvad hun gjorde var, at spørge hvordan jeg havde det og det kunne hun jo næsten gætte sig til, eftersom jeg var helt opløst i gråd(det tager jo noget tid at komme sig over, at få fjernet et ønskebarn)... Så jeg ved ikke lige hvor vigtigt det tjek var. Måske synes jeg lidt det var spild af tid.
Hun fortalte dog, at vi bare kunne gå igang med at prøve igen med det samme.

19-05-2012
LouiseP1
LouiseP1

Må prøve at fange lægen på mandag. Skal alligevel op med en urinprøve for at kontrollere om min blærebetændelse fra graviditeten er væk efter endt penicilinkur.

Tak for svar piger.

19-05-2012
julebaby
julebaby

jeg fik heller ikke afvide at jeg skulle komme til tjek, men da jeg alligevel skulle tale anden præventionsform end hvad jeg brugte, så blev jeg jo tjekket.. 

men prøv at ringe til din læge og hør ad, hvis du gerne vil have tjekket om alt er iorden..

19-05-2012
anika2
anika2

Har ikke brugt prævention siden oktober sidste år, så tvivler på at det er det der har givet kludder i systemet.

Har ikke været til noget tjek ved lægen, har ikke fået at vide jeg skulle...

19-05-2012
julebaby
julebaby

Jeg fik en kirurgisk abort den 29 februar, og jeg blødte kun dagen efter faktisk, og havde ikke mere.. 

Den 11 marts kom så min mens, fuldstændig på klokkeslaget, som den kom inden jeg blev gravid, så jo det kan sagtens være din mens der er på vej allerede..

19-05-2012
anika2
anika2

Det kan jeg slet ikke huske... jeg var 13 uger henne da jeg fik den lavet :-(

Umiddelbart synes jeg, at min mens altid kom sidst på måneden, og aborten er lavet 9/5

19-05-2012
julebaby
julebaby
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...