Vi maa paa den igen :/

Victor paa 11,6 aar har vaeret vaadligger siden han smed bleen. Meget er proevet, medicin, naesespray, ringeapperat osv. I perioder er han holdt op og saa er det kommet og gaaet lidt... Men nu (efter faktisk flere mdr med en toer seng) er han begyndt igen. Det er desvaerre ikke blor uheld, men 8 ud af 10 naetter han tisser nu.... Nu har jeg kontaktet laegen (som han oenskede) og i aften starter operation ringeapperat igen :(. Laegen ville gerne have vi kom igen efter nogle mdr hvis det ikke var blevet bedre siden sidst vi var der, og det var det jo faktisk, men nu er vi tilbage paa 0 igen ! Victor er noget ked af det, han er sikker paa at han ogsaa tisser i sengen naar han er 15 aar :(

22-05-2012
schweizmor
schweizmor

Mia, det med at sove hos kammerater er HELDIGVIS ikke et problem, da hans 3 bedste venner (som han kan sove sammen med) alle 3 godt kender til problemet og der er (7-9-13) aldrig blevet set skaevt til ham eller de har drillet ham med det

22-05-2012
schweizmor
schweizmor

Det tror jeg bestemt han goer cboye, man kan simpelhent ikke andet i denne varme ;)

Men om han faar 2 L om dagen, hmmm jo det goer han nok. En typisk dag ville vaere :

Morgen; en brik kakao eller en kop kakao (ca 250ml)

Formiddag; vand til hans snack

Frokost; vand igen (ca 1/2 L drikker han)

Efter skole; enten vand, maelk, kakao (han drikker nok ca 3-4 glas om eftermiddagen)

Aftensmad; vand (der drikker han nok ca 2 smaa glas)

22-05-2012
schweizmor
schweizmor

Hej.

Kunne ikke undgå at læse om din drengs problemer, da jeg også selv som barn var vådlægger meget længe. Ja, faktisk helt indtil jeg var 17 år havde jeg uheld hver eneste nat.

Min mor prøvede alt!! Medicin, hypnose, urinvejs undersøgelse, naturmedicin, zoneterapi, alt!! Men intet syntes at virke, det var særligt hårdt i teenage årene, hvor jeg kunne lægge vågen en hel nat, hvis jeg overnattede hos nogen.

Vi brugte små tricks, som fx ingen drikke en time før sengetid og sørge for at tisse godt af inden jeg lagde mig. Senere på aftenen plejede min far at tage mig ud og tisse igen, inden han selv gik i seng.

Det virkede det meste af tiden, men for mit vedkommende fandt vi aldrig en kur. Jeg stoppede meget pludseligt fra den ene dag til den anden, hvorfor vides ikke.

Held og lykke med det hele!

Venlig hilsen mia

22-05-2012
Mialm_88
Mialm_88

cboye, det er netop for en overvejelse om scanning af urinvejene at vi skulle kontakte laegen. For som han sagde, saa kan det i hvert fald udelukkes at der skulle vaere noget galt og er der noget galt, ja saa kan de forhaabenligt hjaelpe med det.

Victor drikker allerede ikke meget efter aftensmadstid (ca 18.30) og inden sengetid (20.30), saadan har det vaeret i mange aar... Men det hjaelper heller ikke :/

22-05-2012
schweizmor
schweizmor

Tak skal du have, ja det er soerme lidt op af bakke det her :(

22-05-2012
schweizmor
schweizmor
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...