Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Er det mon brystbetændelse?? - og hvad gør man ved det?

Ja, hej piger, jeg har lige brug for jeres hjælp! Jeg er altså blevet lidt bekymret på det seneste... For en uges tid siden, da jeg lå ned og ammede oplevede jeg at det kriblede ud i armene og benene på mig, og lidt som om det "trak" (ligesom små tråde) ned gennem armene til brysterne. Det var så "trælst" at jeg slet ikke kunne ligge stille og jeg måtte stoppe med at amme. Oplevede det igen natten efter. Siden har jeg oplevet at det stikker og "bider" i brysterne - også mellem amninger, hvilket især bekymrer mig. Det har hele tiden gjort ondt når jeg ammer, men knægten er nu 5 uger og jeg synes at det burde gøre mindre og mindre ondt nu? ER det brystbetændelse? og det gyldne spørgsmål: I SÅ FALD, HVAD gør man så ved det?? - jeg ved at folk siger, det er vigtigt at han tømmer brystet, men hvad hvis han ikke kan?? Jeg har ikke lyst til at betale det hvide ud af øjnene for en pumpe, hvis jeg kan undgå det. Men skal jeg så lægge ham til det samme bryst to amninger i træk så det måske bliver tømt? Eller bliver mælken så FOR ophobet i det andet bryst? (jeg har vistnok rigeligt (læs: MEGET) mælk) På forhånd tak for hjælpen :-) Beklager hvis det var lidt rodet...

22-05-2012
Mama-K
Mama-K

Mon ikke det er mælken du mærker løbe til?

22-05-2012
Lykken
Lykken

Ok. - hvordan behandles svamp?

22-05-2012
Mama-K
Mama-K

Er det sådan nogle jag du får gennem brystet? Det fik jeg meget da jeg ammede og får det faktisk stadig så sent som i dag. Du skal holde din krop varm. Det hvad jeg fik afvise af min læge.

22-05-2012
NadiaP1
NadiaP1

Tak for jeres svar! Gad vide om det så er svamp... Baby har slet ikke rød numse og ikke trøske heller. Kan han godt være fri for infektion selvom jeg har svamp??

22-05-2012
Mama-K
Mama-K
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...