Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Har du nogen

ynglisk smykker ? Jeg er bedste venner med mine forskellige Marguerit smykker, som jeg gennem aarene har faaet af min mand. Har en ring, oerering, 2 armbaand (et "paent" og et "hverdags") og saa den store broche (som ogsaa kan baeres som halskaede), til den har jeg baade en laedersnor og en guldkaede til. Hvad med jer ?

22-05-2012
schweizmor
schweizmor

Jeg har en BNH guldkæde,som jeg selv har samlet guld til. Den er jeg meget glad for. I den sidder et lille vedhæng med en barnesko,fra pandora og så min pandora ring,som jeg ikke ka passe for tiden.. Begge dele har jeg fået af manden( og barnet),da jeg havde født.. Så har jeg en læderrem snoet om armen,med forskellige pandoraled.. Det er jeg også meget glad for,da hvert led repræsentere et menneske jeg holder af! Mit ur er også uundværligt! Øreringe skifter jeg tit.. Men de andre ting viger sjældent pladsen for noget nyt.. I fremtiden kommer der nok en vielsesring med i den uundværlige samling.. ;-)

23-05-2012
MissRock
MissRock

Jeg har flere:)

Et sæt fra GJ også Marguerit øreringe, halskæde, ring og armbånd. Jeg havde øreringene og halskæden på til vores bryllup.

Et Ole Lynggaard armbånd med forskellige vedhæng.

Et par fjer ørekroge fra Flora danica.

Det er nok dem jeg oftest har på.

22-05-2012
almasmor
almasmor

Ja mine farvorit øreringe er fra pilgrim.

22-05-2012
Lykken
Lykken

Jeg er ogsaa meget glad for mine oerestikker som jeg fik at min mand til en foedselsdag i Schweiz, de er i soelv og er som en edelwiess blomst :)

22-05-2012
schweizmor
schweizmor
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...