Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Er det mig der er for nærtagende ?

Sagen omhandler den, at for nogle måneder siden kom der en anmodning på min mands facebook,anmodningen kom fra en pige han ikke kender, og aldrig har mødt før.. De skriver så sammen, mere eller mindre hver dag, om alt mulig... Det virker lidt somomde prøver på at lære hinanden bedre at kende... Hun er single, og har en datter, og min mand har jo så mig, og 2 egne børn, plus en bonus datter ! Det nager mig at han skriver med hende, jeg kan ikk helt beskrive hvorfor... - men jeg tror det er fordi hun er et andet hunkøn - Hun er single - Og de fortæller hinanden en del ting..   De har så åbenbart skrevet sammen idag eller igår, hvor min mand så vælger at slette lige netop hende/ hans kommentarer.. Da jeg så spørger ham, siger han : Jamen det der stod, ville du nok blive ked af at høre fra en fremmed .. Han siger selv hun har skrevet med hende om hans mors og fars kræft og død, og hun så har sat at hvis der var noget han ville snakke om , så var hun der... Hvordan tackler i det her, er jeg forkert på den, eller hvordan skal jeg tolke det? Tackle det ? Hjælp mig !

24-05-2012
Tinylover
Tinylover

spørg din mand, hvordan han ville have det, hvis det var omvendt, og det var dig, der skrev med en fremmed mand, og slettede kommentarerne for ham...

25-05-2012
karin32
karin32

Jeg ville have det som dig.

Min mand havde en lignende veninde for et nogen år siden. Det var dog en han kendte lidt i forvejen, så det er ikke helt det samme. Vi boede desuden ikke sammen den gang, men var altid sammen hos enten ham eller mig. Jeg vidste ikke helt, hvordan jeg skulle takle det og gjorde derfor ikke alverden ved det, jeg spurgte lidt til hvad de snakkede/skrev om. Efter 14 dage eller lidt mere, så præcist husker jeg det ikke, faldt interessent og det er meget begrænset, hvad de har haft med hinanden at gøre sidenhen, selv om de er venner på facebook og støder ind i hinanden hist og pist.

Så længe de kun snakker sker der jo som sådan ikke noget, men hvis det bliver ved med at være sjovt, er det måske værd at snakke lidt om hvorfor han har det behov, som Meesalith også siger.

24-05-2012
Randi2010
Randi2010

Mener som de fleste der har svaret denne tråd. ja for mig vil det være utroskab og slet ikke acceptabelt. Jeg kan slet ikke forstå behovet for at accepterer en venneanmodning fra en fremmed kvinde, singel eller ej.

Jeg ville nok tage en alvorlig snak med manden og oplyse ham om hvor min egen personlige grænse lå og hvor meget den er overskreden.

24-05-2012
Ebis
Ebis

I mine øjne er det utroskab... Og er bestemt ikke acceptabel...kan godt forstå din frustation.

24-05-2012
Fisken1985
Fisken1985

Det kunne jeg slet ikke acceptere..! Og nej jeg synes bestemt ikke du er nærtagende.. Jeg bliver nærmest helt sur på din mand, på dine vegne - det synes jeg bare slet ikke er iorden.. Og det virker da lidt spøjst, at han har slettet noget af det de har skrevet om?!?!

Jeg synes du skal tage en snak med ham, om at dine grænser er overskredet og det gør dig ked af det(hvis det gør det;))

24-05-2012
LouiseP1
LouiseP1

Jeg ville have det nøjagtigt som dig!

Tror jeg ville tage en god snak med ham og spørge om han ikke vil bruge energien på dig og familien i stedet, for du savner ham faktisk og vil gerne være den han snakker med:-)

24-05-2012
Expa
Expa
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...